Xaero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Olum senin yüzünden korn manyaa oldum hadi onu geçtik. Şimdi bide skeleton muhabbetini çıkarttın başıma yaklaşık olarak 5:54:14 saattir durmadan skeleton song dinliom... Ne diyem ben sana bi daha bakmıcam senin topiclerine mesajlarına bağımlı olduk lem...[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 jonathan davis - forsaken bunu bi çek sonra bi daha düşün derim ben :) ama dikkat et şarkıyı söyleyen korn un solisti olsun başkasının söylediği versiyonları da var.[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Ya git olum bağımlı olduk senin mokuna :)[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 justin sevmeyen tek kişi sensin büyük ihtimalle[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 adam çünkü Justin Nsync falna dinlio :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Kusura bakmayın ama Nsync seven biri Skeleton Song'dan anlamaz. Johnny Hollow'dan hiç anlamaz Apayrı bir playlist oluşturdum ve şöyle: Johnny HOllow tüm albüm (özellikle Gone, I'Ll Have You ve Skeleton Song) NIN - Perfect Drug türü şarkılar var[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Korn - Adidas [Techno Remix] Buda hoşmuş kazaa'da ne kadar korn varsa hepsini indiriom valla :) Bulursam hoş bi remixini daha söylerim :)[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Korn sevmem , Skeleton song da eh dinlemesemde olur yani guzel degil okadar banagore, demekki sirf justin degilmis :) justin tim. e sevmiyorum o ayri lol[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier [Bu mesaj canjovi tarafından 03 Şubat 2003 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Xaero Good God remixini bul piyanolu olanı. sonra yat kalk bana dua et :)[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Olum dur bu sıralar Flying Steps'in kazaa'daki bütün kliplerini indirmekle meşgulum :) Bu arada bende bi şarkı önerem. Flying Steps - We are Electric[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 skeleton u bende pek beğenmedim..belki tarzım diildi..ama genede saygı duydum..eyw üstünde uğraşılmış..helal!! Bi şarkıda ben önerem..immortal - tyrants...beni bitirio![hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği.... [Bu mesaj Demise tarafından 03 Şubat 2003 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePrAvE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Xearofarb bızı mahvettı gece gunduz korn ,skeleton fılan dınletıyoo herıf zaten manyak facalı manyak sımdıde SATANIZM Takılıyoo ucurdu yakında kedı kanı ve kecı kurban etmeye baslar Artık ; Sızın yuzunuzden kaybettık cocugu hergun sıyah fılan gıyınıyoooo[hline] ALEMIN AHLAKSIZ COCUGU DePrAvE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 said: DePrAvE, 03 Şubat 2003 21:17 tarihinde demiş ki: Xearofarb bızı mahvettı gece gunduz korn ,skeleton fılan dınletıyoo herıf zaten manyak facalı manyak sımdıde SATANIZM Takılıyoo ucurdu yakında kedı kanı ve kecı kurban etmeye baslar Artık ; Sızın yuzunuzden kaybettık cocugu hergun sıyah fılan gıyınıyoooo[hline] ALEMIN AHLAKSIZ COCUGU DePrAvE Korn we satanizm hmm ilginçç...2 ayrı uç nokta!!! Sİyah giyinmekte öle satan falam alakası yok..Benden Xearofarb a destek!! Her siyah giyen satan olsaydı asdasd oooOoOo![hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Oha abi satan olduk :) İyimi adaş ne yaptın bizi yaa :)[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 said: DePrAvE, 03 Şubat 2003 21:17 tarihinde demiş ki: Xearofarb bızı mahvettı gece gunduz korn ,skeleton fılan dınletıyoo herıf zaten manyak facalı manyak sımdıde SATANIZM Takılıyoo ucurdu yakında kedı kanı ve kecı kurban etmeye baslar Artık ; Sızın yuzunuzden kaybettık cocugu hergun sıyah fılan gıyınıyoooo[/b] geyik di mi bu??[hline]all i want to do is live.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 skeleton song türevi : dark city - theme (2:14 kısa yani) (aslında tam böyle değil ama böyle aratırsanız daha kolay bulursunuz kazaa da)[hline]nukbasliklikiz, 03 Şubat 2003 22:37 tarihinde demiş ki: kapadım konuyu mesaj atmayın PlSsss kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 portishead - sour times bu da benziyo biraz..[hline]all i want to do is live.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 bide ben önereyim tür mür dinlemen ama kendini çok güsel dinler Dark Tranquility - Lethe[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Led zeppelin-immigrant song bbc sessions versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 korn-blind daha öte korn şarkısı tanımam![hline][i] viande ne yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar