Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arcane Allah seni bildiği gibi yapsın....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Olum senin yüzünden korn manyaa oldum hadi onu geçtik. Şimdi bide skeleton muhabbetini çıkarttın başıma yaklaşık olarak 5:54:14 saattir durmadan skeleton song dinliom... Ne diyem ben sana bi daha bakmıcam senin topiclerine mesajlarına bağımlı olduk lem...[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur...
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Mesaj tarihi:
jonathan davis - forsaken

bunu bi çek sonra bi daha düşün derim ben :)
ama dikkat et şarkıyı söyleyen korn un solisti olsun
başkasının söylediği versiyonları da var.[hline]Waiting anxiety
For a fair judgement deserved

kings of chaos
Mesaj tarihi:
Kusura bakmayın ama Nsync seven biri Skeleton Song'dan anlamaz.

Johnny Hollow'dan hiç anlamaz

Apayrı bir playlist oluşturdum ve şöyle:
Johnny HOllow tüm albüm (özellikle Gone, I'Ll Have You ve Skeleton Song) NIN - Perfect Drug
türü şarkılar var[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'
Mesaj tarihi:
Korn sevmem , Skeleton song da eh dinlemesemde olur yani guzel degil okadar banagore, demekki sirf justin degilmis :) justin tim. e sevmiyorum o ayri lol[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside"

Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier

[Bu mesaj canjovi tarafından 03 Şubat 2003 17:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
skeleton u bende pek beğenmedim..belki tarzım diildi..ama genede saygı duydum..eyw üstünde uğraşılmış..helal!!

Bi şarkıda ben önerem..immortal - tyrants...beni bitirio![hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....

[Bu mesaj Demise tarafından 03 Şubat 2003 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Xearofarb bızı mahvettı gece gunduz korn ,skeleton fılan dınletıyoo herıf zaten manyak facalı manyak sımdıde
SATANIZM
Takılıyoo ucurdu yakında kedı kanı ve kecı kurban etmeye baslar Artık ;
Sızın yuzunuzden kaybettık cocugu hergun sıyah fılan gıyınıyoooo[hline] ALEMIN AHLAKSIZ COCUGU DePrAvE
Mesaj tarihi:
said:
DePrAvE, 03 Şubat 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
Xearofarb bızı mahvettı gece gunduz korn ,skeleton fılan dınletıyoo herıf zaten manyak facalı manyak sımdıde
SATANIZM
Sızın yuzunuzden kaybettık cocugu hergun sıyah fılan gıyınıyoooo[hline] ALEMIN AHLAKSIZ COCUGU DePrAvE

Korn we satanizm hmm ilginçç...2 ayrı uç nokta!!! Sİyah giyinmekte öle satan falam alakası yok..Benden Xearofarb a destek!! Her siyah giyen satan olsaydı asdasd oooOoOo![hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....

Mesaj tarihi:
said:
DePrAvE, 03 Şubat 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
SATANIZM
Sızın yuzunuzden kaybettık cocugu hergun sıyah fılan gıyınıyoooo[/b]

geyik di mi bu??[hline]all i want to do is live..
Mesaj tarihi:
skeleton song türevi :
dark city - theme (2:14 kısa yani)

(aslında tam böyle değil ama böyle aratırsanız daha kolay bulursunuz kazaa da)[hline]nukbasliklikiz, 03 Şubat 2003 22:37 tarihinde demiş ki:
kapadım konuyu
mesaj atmayın PlSsss

kings of chaos
  • Yeni Oluştur...