Xaero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Olum senin yüzünden korn manyaa oldum hadi onu geçtik. Şimdi bide skeleton muhabbetini çıkarttın başıma yaklaşık olarak 5:54:14 saattir durmadan skeleton song dinliom... Ne diyem ben sana bi daha bakmıcam senin topiclerine mesajlarına bağımlı olduk lem...[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b]
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 jonathan davis - forsaken bunu bi çek sonra bi daha düşün derim ben :) ama dikkat et şarkıyı söyleyen korn un solisti olsun başkasının söylediği versiyonları da var.[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Ya git olum bağımlı olduk senin mokuna :)[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b]
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 justin sevmeyen tek kişi sensin büyük ihtimalle[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 adam çünkü Justin Nsync falna dinlio :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Kusura bakmayın ama Nsync seven biri Skeleton Song'dan anlamaz. Johnny Hollow'dan hiç anlamaz Apayrı bir playlist oluşturdum ve şöyle: Johnny HOllow tüm albüm (özellikle Gone, I'Ll Have You ve Skeleton Song) NIN - Perfect Drug türü şarkılar var[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Korn - Adidas [Techno Remix] Buda hoşmuş kazaa'da ne kadar korn varsa hepsini indiriom valla :) Bulursam hoş bi remixini daha söylerim :)[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b]
canjovi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Korn sevmem , Skeleton song da eh dinlemesemde olur yani guzel degil okadar banagore, demekki sirf justin degilmis :) justin tim. e sevmiyorum o ayri lol[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier [Bu mesaj canjovi tarafından 03 Şubat 2003 17:30 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Xaero Good God remixini bul piyanolu olanı. sonra yat kalk bana dua et :)[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Olum dur bu sıralar Flying Steps'in kazaa'daki bütün kliplerini indirmekle meşgulum :) Bu arada bende bi şarkı önerem. Flying Steps - We are Electric[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b]
Demise Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 skeleton u bende pek beğenmedim..belki tarzım diildi..ama genede saygı duydum..eyw üstünde uğraşılmış..helal!! Bi şarkıda ben önerem..immortal - tyrants...beni bitirio![hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği.... [Bu mesaj Demise tarafından 03 Şubat 2003 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]
DePrAvE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Xearofarb bızı mahvettı gece gunduz korn ,skeleton fılan dınletıyoo herıf zaten manyak facalı manyak sımdıde SATANIZM Takılıyoo ucurdu yakında kedı kanı ve kecı kurban etmeye baslar Artık ; Sızın yuzunuzden kaybettık cocugu hergun sıyah fılan gıyınıyoooo[hline] ALEMIN AHLAKSIZ COCUGU DePrAvE
Demise Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 said: DePrAvE, 03 Şubat 2003 21:17 tarihinde demiş ki: Xearofarb bızı mahvettı gece gunduz korn ,skeleton fılan dınletıyoo herıf zaten manyak facalı manyak sımdıde SATANIZM Takılıyoo ucurdu yakında kedı kanı ve kecı kurban etmeye baslar Artık ; Sızın yuzunuzden kaybettık cocugu hergun sıyah fılan gıyınıyoooo[hline] ALEMIN AHLAKSIZ COCUGU DePrAvE Korn we satanizm hmm ilginçç...2 ayrı uç nokta!!! Sİyah giyinmekte öle satan falam alakası yok..Benden Xearofarb a destek!! Her siyah giyen satan olsaydı asdasd oooOoOo![hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Oha abi satan olduk :) İyimi adaş ne yaptın bizi yaa :)[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b]
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 said: DePrAvE, 03 Şubat 2003 21:17 tarihinde demiş ki: Xearofarb bızı mahvettı gece gunduz korn ,skeleton fılan dınletıyoo herıf zaten manyak facalı manyak sımdıde SATANIZM Takılıyoo ucurdu yakında kedı kanı ve kecı kurban etmeye baslar Artık ; Sızın yuzunuzden kaybettık cocugu hergun sıyah fılan gıyınıyoooo[/b] geyik di mi bu??[hline]all i want to do is live..
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 skeleton song türevi : dark city - theme (2:14 kısa yani) (aslında tam böyle değil ama böyle aratırsanız daha kolay bulursunuz kazaa da)[hline]nukbasliklikiz, 03 Şubat 2003 22:37 tarihinde demiş ki: kapadım konuyu mesaj atmayın PlSsss kings of chaos
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 portishead - sour times bu da benziyo biraz..[hline]all i want to do is live..
LethE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 bide ben önereyim tür mür dinlemen ama kendini çok güsel dinler Dark Tranquility - Lethe[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves!
Kendersever Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Led zeppelin-immigrant song bbc sessions versiyonu
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 korn-blind daha öte korn şarkısı tanımam![hline][i] viande ne yaa?
Öne çıkan mesajlar