sinad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Havaş ın servisi var ya. Ayrıca otogardanda var bişeyler 5lira veriyorsun max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 gel gel izmirde kızlar teklif ediyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Xaenin said: Uçakla gidersen gidilir ama 4 teker üstünde 2 gün için çocuğumu kesseler gitmem. cocuğunu kesseler gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Potansiyeli dusurmeyeceksen git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 gideceğin ortama bağlı. çok isteyeceğin bir şey yoksa gerek yok , tabi kendim için konuşuyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 izmire gel beni ara gülmekten öl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Serkan iyidir yav, ara memnun kal.. Hem haftasonu, bol bol vakti olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Theridone said: Serkan iyidir yav, ara memnun kal.. Hem haftasonu, bol bol vakti olur :D ara memnun kal ne lan töbe töbe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Kalbin kotu senin ben napiyim, iyi anlamda soylemistim onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Xaenin said: Uçakla gidersen gidilir ama 4 teker üstünde 2 gün için çocuğumu kesseler gitmem.zenginlik böyle bişey olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 uçaklar 60 liraya götürüyo la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 uçakla geliyorsan biralar senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beypazarý Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Noise said: uçaklar 60 liraya götürüyo la firmaları yazsana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Atlasjet favorimdir . Yakalarsın 60 70 e bilet http://www.atlasjet.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 izmitten sabiha gökçen hava alanından binerek daha ucuza gidemez misin uçakla ya? bi de anlaşılan değişiklik istiyorsun kardeşim kim tutar seni! bengü'den bağlasan durmam adlı parça beypazarı için gelsin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 gelceksen cuma gel bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 8 ekim pazar saat sabah 8 de varmış bak 60 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beypazarý Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 havaş 15 tl ye götürüo pegasusta 39 tl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 39 vergiler dahil değil fiyatıdır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 havaşa gerek yok 4 milyona belediye otobüsü var. bide havaş izmirde 15 değil 8. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beypazarý Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 izmitten mi belediye otobüsü var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 otogardan ucuza otobüsler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beypazarý Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 hım bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 iskenderundan 3 günlüğüne gittim geldim fazlasıyla değerdi tabi yavukluma gittiğim için de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar