Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 asıl ben kedilerimizin yediği kuşun tüylerini buldum. şerafettin besliyomuşuz da haberimiz yokmuş adi hayvanlar o kadar mama veriyoz bi de bunlara. gerçii kuş yemi daha ucuz galba ama du bakayım..[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Bi ara pet bölümü açılmıştı nooldu yaw oraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 kapando[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Halfmumi, 08 Temmuz 2004 00:43 tarihinde göstermiş ki: aydoğanlardan gitaş kedileri... :-) adını da piyaz koyardın... üzüldüm ya minik bişeymiş..[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Piyaz süper isimmiş :) efendim,bu 1 haftalık... 4. ayda belediye geliyor eve temizliğe :P Ayrıca,bugün gördüm,kral kral takılıyor yanında 2 kediyle.. Unutmuş bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Halfmumi, 07 Temmuz 2004 23:46 tarihinde demiş ki: Ehe evet,hemen eve gelir gelmez koştura koştura kutu içinde banyoya götürdüm..Dişi sanırım.. Pirelerden ACaip derecede tırstığım için Banyoya koydum. Yavrum bir şey.Sanırım Dişi... Şu an bir kutu içinde,sütünü içti..Ehe,bakkala bir şeyler almaya diye çıktım,kediyle geldim eve :PpP (kediyi beleşe aldım) Bir anda önüme çıkı verdi..Minnacık bir karıncayı kovalıyordu ACİL YARDIM LAZIM! Nasıl yıkamam gerekiyor?Ne yapmalıyım? Pirelerden nasıl korurum?? EN BÜYÜK SORUNSA;bizim evdekiler,şu anda, diğer evdeler :P HABERLERİ YOK! Hayvanları pek sevmezler ama bunu kabul ettirmeyi başaracağım sanırım.En azından denerken öleceğim :P Hadi çabuk cevap lazım :) Aha... *!FEcii heyecanlıdır...* halfumi bab pire insana sıçramaz mrk etme[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 erutan o konuşmalar geçeli 24 saat falan oldu ayrıca 4-5 defa da verdiğin yanıt tekrarlandı nerelerdeydin :)[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bilmem babs yeni gördüm :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 mumi sen bu yemeklerle devam edersen 1 haftaya bısklete bınecek halın kalmaz 4 tekerleklı bısıklete terfı edersın[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Ouz_UFO, 08 Temmuz 2004 14:46 tarihinde demiş ki: said: Halfmumi, 08 Temmuz 2004 00:43 tarihinde göstermiş ki: aydoğanlardan gitaş kedileri... :-) adını da piyaz koyardın... üzüldüm ya minik bişeymiş.. minik finik sevmiom yaw ben bu satıcıları ith rulz! kedilerin bakışları cok satıcı gibi böle 1 ciğer icin sahibini satar ama köpek asla köpek gibi hayvan yok köpek - at bu hayvanlar kadar sağdığı yok :) (at ehh de kopek kesin)[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bunun neresi satıcı gibi hayvan aç bakıyor tabi[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Kedileri yıkamayın arkadaşlar. Petrole batmadıktan sonra kedileri asla ve asla yıkamayın. Kedileri yıkamak, onların derisinin üzerindeki bir tabakaya inanılmaz derecede zararlı. Bu tabaka sayesinde rahat rahat yalanarak temizlenebiliyorlar. Ha kedi ne zaman yıkanır? Çamura batar, foseptik çukuruna düşer o zaman. Patilerini silersin olur biter. Sakın yıkama.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 yaw buna bişey diyen yok enik ztn bu :D bunların büyükleri yokmu ahhh ahh onlar işte[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Alexi_Septimus, 09 Temmuz 2004 01:33 tarihinde demiş ki: Kedileri yıkamayın arkadaşlar. Petrole batmadıktan sonra kedileri asla ve asla yıkamayın. Kedileri yıkamak, onların derisinin üzerindeki bir tabakaya inanılmaz derecede zararlı. Bu tabaka sayesinde rahat rahat yalanarak temizlenebiliyorlar. Ha kedi ne zaman yıkanır? Çamura batar, foseptik çukuruna düşer o zaman. Patilerini silersin olur biter. Sakın yıkama. al işte evi b.k götürcek yıkama napam ben böle hayvanı heh ama köpek ahhhhh köpek hollanda dıbırman ı gelcek bize :D yada almandı tam bilmiom :)[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 mutludur sımdı ınsallah yazık :([signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Erutan, 09 Temmuz 2004 01:34 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 09 Temmuz 2004 01:33 tarihinde demiş ki: Kedileri yıkamayın arkadaşlar. Petrole batmadıktan sonra kedileri asla ve asla yıkamayın. Kedileri yıkamak, onların derisinin üzerindeki bir tabakaya inanılmaz derecede zararlı. Bu tabaka sayesinde rahat rahat yalanarak temizlenebiliyorlar. Ha kedi ne zaman yıkanır? Çamura batar, foseptik çukuruna düşer o zaman. Patilerini silersin olur biter. Sakın yıkama. al işte evi b.k götürcek yıkama napam ben böle hayvanı heh ama köpek ahhhhh köpek hollanda dıbırman ı gelcek bize :D yada almandı tam bilmiom :) kopek direk ortaliga sicar evde. kediyi hayatta isetip sicirtamazsin haliya kavga cikar. kum vereceksin. vermez mecbur birakirsan bir paspasin altina gommeye calisir. bir de bilip bilmeden soyle kedi kopek kavgasi mantiginda gercekdisi seyler yazmasaniz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 kardeşim kopek gibisi yok varmı ötesi? yok bukadar[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Erutan, "at ehh" dedin ya... At en sadık hayvandır. Köpekten bile.. :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Sadık yerine bağlı da olabilir aslında.. Çünkü ata "yuvarlan" desen herhalde yapmaz :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Kedisini yıkayanları kezzapla yıkayacam o olacak.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Huh.. *!Alexye bakar* Sanki tüm hayatım boyunca kedi besledim de :P Sen Şarkiye söyle onu..Oda yıkamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Batıracam hepinizi kezzaba. Yazık günah abi hayvanlara.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 walla su soğuk olursa miyavlıyordu ama sıcak suda hiç iplemedi,bıcı bıcı sevdi aksine.. hele saç kurutma makinesine hasta oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: MeSh, 09 Temmuz 2004 01:54 tarihinde demiş ki: Sadık yerine bağlı da olabilir aslında.. Çünkü ata "yuvarlan" desen herhalde yapmaz :) ehhh... anlatmak istediğim buydu[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Halfmumi, 09 Temmuz 2004 01:19 tarihinde demiş ki: Piyaz süper isimmiş :) benim muhabbet kuşumun da adı sosisti zate bi aralar :lol:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar