Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 tylerdurden cahil misin? önce çorap sanıp laf sokmaya çalıştın ki çorap olsa nolur.şimdi yok tanrı bilmem ne kimse öle bşi dememiş bekledin bekledin kimse abartmayınca dayanamadın yazdın yine di mi. bi gtfo
beypazarý Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 paspatur said: Çorap değil o. Takip edebildiğim kadarıyla bu fotoğraflar cumhurbaşkanlığı arşivi tarafından kamu oyuyla paylaşıldı. Atatürkün gülerken çekilmiş fotoğraflarının bu hükumet döneminde paylaşılıyor olması bana biraz manidar geldi. yani sence akp bunu bilincaltından kafamıza mı sokmaya calısıo? yoksa senin kendi fikrin mi bu?
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 TylerDurden said: Şimdi dersiniz Dünyanın en iyi giyinen adamı Dünyanın en yakışıklı adamı Dünyanın en iyi gülen adamı Dünyanın en iyi adamı Hatta Tanrı :) qweahaha çok komik la bi soru vardı, dur gelmedi aklıma. hah evet. ne ayaksın sen ??
wakeful Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 paspatur said: Yani amaç, "bakın o da gülüyor. O kadar da karizmatik değilmiş değil mi?" mesajını vermekmiş gibi geldi bana. bu senin görüşün mü yoksa kamu oyuyla kabul edilmesine yaptığın yorum mu? aynı düşünceyi paylaşıp farklı mı algılatıyoruz anlamadım.
TylerDurden Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bırahınallahsen yaauuv. İstediğim gibi eleştiririm sizemi kaldı avukatlık
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 wakeful said: paspatur said: Yani amaç, "bakın o da gülüyor. O kadar da karizmatik değilmiş değil mi?" mesajını vermekmiş gibi geldi bana. bu senin görüşün mü yoksa kamu oyuyla kabul edilmesine yaptığın yorum mu? aynı düşünceyi paylaşıp farklı mı algılatıyoruz anlamadım. Kamu oyuyla paylaşılmasının nedeni için yaptığım yorumdur bu benim. Tabiki ben buna katılmıyorum. Çünkü Cumhurbaşkanlığı arşivlerinden çıkarılmış bu resimler diye bliyorum.
beypazarý Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 TylerDurden said: Şimdi dersiniz Dünyanın en iyi giyinen adamı Dünyanın en yakışıklı adamı Dünyanın en iyi gülen adamı Dünyanın en iyi adamı Hatta Tanrı :) qweahaha çok komik la simdi ne demek istiyosun? her seyi gectim suan kimin sayesinde böyle özgür düşünüp- konustuğunu sanıyosun sen? laflarına dikkat et
TylerDurden Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 İstediğim gibi konuşurum kimseye hakaret ettiğim yok ;) Özgür düşünce gülüm.. ok or gtfo
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 paspatur un üstüne çek gitmeyin yaw. insan bazen mantıksızca aşırı korumacı davranabiliyor. misal Atatürk ün dil çıkarmış bi fotosu olsa millet ayaklanıp "aha bu ne demek ki Atatürk ün tüm düşünceleri yanlışmış hadi şeriat getirelim" mı diyecek.bu mantıkla düşünecek adamları ciddiye almayın zaten. _Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Atatürk rakı içtiği için dinsiz demediler mi bu ülkede? Aşırı korumacı davranmıyorum bence. Kimlerle karşı karşıya olduğumuzu hepimiz biliyoruz.
wakeful Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 paspatur, hükümete eleştiri gibi değil de kendi görüşünmüş gibi geldi birden bana farklı postlar gibi okudum. temel olarak aynı şeyi söylüyoruz.
slickers Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ilgi çekmeye çalışan liseli şişman kızların tyler a selamı var
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bide lütden şu tylerdurden ı beslemeyin arkadaşlar dolansın dolansın gitsin seviyeyi dibe çekme çabası içinde kendini rezil etti haberi yok.boş konuştum pardon diyip gitse adam sanardık.
beypazarý Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 TylerDurden said: İstediğim gibi konuşurum kimseye hakaret ettiğim yok ;) Özgür düşünce gülüm.. ok or gtfo kimin sayesinde ne konusuosun.ne biçimsin sen yau? biraz minnet duy bari. forumda böle konusuosan gercek hayatta neler diosundur kim bilir. yazık..
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 wakeful said: paspatur, hükümete eleştiri gibi değil de kendi görüşünmüş gibi geldi birden bana farklı postlar gibi okudum. temel olarak aynı şeyi söylüyoruz. Aman aman sakın. Benim görüşüm değil. Mevcut hükümetin bununla ne amaçlıyor olabileceği ile ilgili bir fikir jimnastiği yaparken edindiğim bir izlenim bu.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 paspatur said: Atatürk rakı içtiği için dinsiz demediler mi bu ülkede? işte sölemek istediğim bu siz bu insanları ciddiye almayın,onları referans göstermeyin.ben Atatürk le karşılıklı oturup bi kadeh içmek için ömründen 5 sene verirdim hiç çekinmeden.biliyorum mantıklı değil, önemli olan insanların düşünceleridir-fikirleridir onlar da ölümsüzdür ama böle düşünmeden de edemiyorum.
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 TylerDurden said: Bırahınallahsen yaauuv. İstediğim gibi eleştiririm sizemi kaldı avukatlık yanlis 'istedigin gibi' elestiremezsin. elestirmek dusunce ozgurlugune girebilir, ama uslup onemlidir. elestirmek ayri, kiskirtma ayri, edepsizlik apayri seyler sen bir nefes al, sonra yeniden goruselim ya da gorusmeyelim
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ülkenin %50 si bunlardan oluşunca istemeden koruma iç güdüsü oluyor her halükarda
Coder Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Tylor'a nefr geldi yeni karakter açsın :)
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 said: ATATÜRK'ÜN HİÇ GECE FOTOĞRAFI YOKTUR Yazar Benazus, sergiyi neden açtığıyla ilgili olarak da şunları kaydetti: Bunu geçen sene ilk Eskişehir'de 'Mustafa' filmine karşıt olarak, Atatürk'ün öyle kendi içine kapanık, insanlardan uzak bir insan olmadığını anlatayım diye açtım. Çünkü Atatürk'ün gülümseyen fotoğrafları görülmez pek. Ben de yanılmıyorsam 340 tane böyle fotoğraf var. Onun için ona tepki olarak yaptım, burada, Ankara'da sergilemek benim için çok ayrı, onur verici bir olay. Atatürk'ün fotoğraflarına dair ilginç bir ayrıntıya da dikkati çeken Benazus, Kimse bilmez, Atatürk'ün kapalı yerde, gece fotoğrafı yoktur. Çünkü hem gözlerinin mavi olmasından hem de Trablusgarp'ta savaşırken gözüne şarapnel parçasının gelmiş olmasından dolayı gözleri çok hassastır. O yıllarda şimdiki gibi flaşlar yok, magnezyum çubukları yanardı, harlardı, öyle fotoğraf çekilirdi. Atatürk'ün de gözleri rahatsız olduğu için kapalı alan fotoğrafı çok çok azdır ve gece fotoğrafı hiç yoktur diye konuştu. Sergiyi gezenlerin Atatürk'ün daha önce hiç görmedikleri fotoğraflarıyla karşılaşacaklarını vurgulayan Benazus, Bu fotoğrafların çok büyük miktarının negatifleri bile bende. İçlerinde gördükleri olacaksa da bunları ben vermişimdir dedi.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 icine kapali degilde kolay kolay bri kaliba sokamiyicaginiz bir insan cagindan cok otede biri, dumduz okiyamiyorsunuz mesela enteresan bir olay yaziyim zamaninda ittihatcilar saltanati kaldirmak icin plan yaparken destek almaya gitmisler (seney ifila nahatirlamiyorum notlari kurcalamam lazim) siddetle karsi ickmis kaldiramassiniz diye, cogu onu saltanatci diye yaftalamis oysa kucuklugunde daha ogrenciyken notlarinda var cumhuriyet fikri zaten problem orda cikiyor, onun vizyonu ve gorusleri turkiyeyi gectim 1900 lerin dunyasinda bile kolay hazmedilebilir dusunceler degil o yuzden gercek kisiligini omru boyunca bir maskenin arkasian saklamak zorunda kalmis en buyuk celiski ise sistemlerden ve duzenlerden nefret eden otoriteden haz almiyan bu akdar ozgurlugune duskun bir insanin yeni kurulan bir ulkenin kurucu lideri olmasi, kac kere cankayada kendini hapiste gibi hissettigini soylemis yakin cevresine, salih bozok ve kilic ali birgun dolmabahceden cikip ortak ahbaplarina gidiyor, gizlice koskten ayrilip peslerinden gitmis yemekte basip "reisicumhursun diyip beni o rutubetin icine tiktiniz siz rahat rahat gezip egleniyorsunuz" diye fircalamisligi var gene pek cok seyden feragat etmek zorunda kalmis, evlilige inanmiyor iliskileri hep kisa sureli (ve dinci tayfa gay derde ayni anda 2 kadini yurutmuslugu var, bir yandan istanbulda madam corine diger yanda sofyada deli gibi asik olup babasinin sirf turk diye evlenmelerine izin vermedigi maresalin kizi) latife hanimla yaptigi evlilik ask evliliginden cok sirf okumus ve modern diye topluma bri model cikartmak icindi, cokta kotu bitti sonu yani analtilanlara bakmayin arastirin az, arastirmaya deger benzerine kolay kolay rastliyamiyacagin cok enteresan bri insan kendi ozel hayatinda
Çýnaraðacý Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Açıkçası bi ülke kurmak ve insanlarına örnek olma uğruna kendi özel hayatını feda eden bir lider bir önder.
Öne çıkan mesajlar