Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çeşme

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Saolasin. Ya ondan da ameliyat mı olur diceksiniz de, hala yarası açık :)

Benim nike ayakkabının hava tabanına su girmiş, orası da şişmiş. Ufak sivri bi bölüm oldu yani ayakkabının altında. 1 gün o ayakkabıyı giymek zorunda kaldım (günün yarısında ayagımın acıdığını farkettim) ve bir daha giymedim.

Ve nasır çıktı orada, yere basamıyodum bazen çok aciyodu (Tam ayagin ön tarafında yere basan yerde -tarak kemiginin alt bölümü, ister istemez basiyosun-)Ama 4 aydir, her aldırışım da tekrar çıktı en az bi 15 defa aldirdim yani.

En sonunda igneyle uyuşturup lazerle içeriye oyarak bütün o parçayı oydular, açık yara 2 haftadır. Anca kabuk tutuyo işte, şimdi ben yarın havuza denize girince mikrop kapmaz işalah ama başka yolu yok, buharlaşcam yoksa :)[signature][hline]MSN = [email protected]

Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 09 Temmuz 2004 19:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaw çeşme diye bi şiir vardı.. :)

ağır ağır cıkacaksın bu merdivenleri

:P

bu merdiven şiiri yaw vurmayın tamam[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ]
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...