Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Yarın çeşmeye gidiyom sonunda. İzmir sıcağında bilgisayar karşısında, yanımda bir koli ice tea ve sargılı ameliyatlı ayağım yüzünden bir halt yapamıyordum. Geç de olsa tatile başlıyorum, var mı Çeşme'ye gelecek?[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 geçmiş olsun ne oldu ayağına[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Saolasin. Ya ondan da ameliyat mı olur diceksiniz de, hala yarası açık :) Benim nike ayakkabının hava tabanına su girmiş, orası da şişmiş. Ufak sivri bi bölüm oldu yani ayakkabının altında. 1 gün o ayakkabıyı giymek zorunda kaldım (günün yarısında ayagımın acıdığını farkettim) ve bir daha giymedim. Ve nasır çıktı orada, yere basamıyodum bazen çok aciyodu (Tam ayagin ön tarafında yere basan yerde -tarak kemiginin alt bölümü, ister istemez basiyosun-)Ama 4 aydir, her aldırışım da tekrar çıktı en az bi 15 defa aldirdim yani. En sonunda igneyle uyuşturup lazerle içeriye oyarak bütün o parçayı oydular, açık yara 2 haftadır. Anca kabuk tutuyo işte, şimdi ben yarın havuza denize girince mikrop kapmaz işalah ama başka yolu yok, buharlaşcam yoksa :)[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 09 Temmuz 2004 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 izmir çok fena bu istanbullular "öeehh çok sıcakk" diyolar gidip bikaç gün izmirde yaşasınlar bakalım nefes alınmıyo vallaha.. bende seferihisara gidicem yarın inşallah herkese iyi tatiller :)[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ooh orası da püfür püfürdür. Ya bilgisayar başında sadece boxerla olmama rağmen, 2 saatte 2. sürahi suyumu bitirdim, evde her yer açık ama esen rüzgar bile alev kusuyo :([signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 yaw çeşme diye bi şiir vardı.. :) ağır ağır cıkacaksın bu merdivenleri :P bu merdiven şiiri yaw vurmayın tamam[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 klima yoksa izmirde yaşanmıyo zaten bizimki de bozuk vantilatör falan kesmiyo. yinede yazı çok seviyorum :)[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar