Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardim...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nost cevap verdiklerine şükret[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ]
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Mesaj tarihi:
büyük üstat arionda varmış yolluor işte daha ne istiorsun herkese yollamaz arion :)[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council

Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
Mesaj tarihi:
valilik scp si ne yaws . direk townstone koy ozaten yapıo bu işi :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehehe yok olmaz valilik nbl özentisi gençlik :)[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council

Mesaj tarihi:
boyle gelenler cogalmaya basladı amenteste gordum tava scpsi yok burda gordum hebele scpsi arkadaslar burası scp isteme burosu degil burda bunun icin topic acmak bence yanlıs burda gorursun birini atarsın ozelden o olur fakat burda biz scp yazarken birine yardım ederiz soyle gelirsin boyle boyle bir sistem yazmaya calıstım su surda calısmadı bana yardımcı olurmusunuz? diye gelirsen herkes sana yardımcı olacaktır zaten[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Lucas1, 08 Temmuz 2004 23:23 tarihinde demiş ki:
büyük üstat arionda varmış yolluor işte daha ne istiorsun herkese yollamaz arion :)

* hmm *

Yollarım ama adam olana.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir)

Amentes
Amentes Forum
Mesaj tarihi:
valilik scp i HMM one yaw .add i_townstone ko uğraşma pehhh bizim zamanımızda valilik scriptimi vardı şimdiki gençlere bak[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ]
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Mesaj tarihi:
said:
kaan0489, 09 Temmuz 2004 00:28 tarihinde demiş ki:
zaten http://www.paticik.com/scripts/ sitesi bosuna yapılmamıs degilmi?
ah bide çalışsa neler olcak ama :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Arion, 09 Temmuz 2004 09:54 tarihinde demiş ki:
said:
Lucas1, 08 Temmuz 2004 23:23 tarihinde demiş ki:
büyük üstat arionda varmış yolluor işte daha ne istiorsun herkese yollamaz arion :)

* hmm *

Yollarım ama adam olana.

evet işte nostradamus iyi bi adam yolla ona...[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council

Mesaj tarihi:
adam olan adam olana birşey yollar arion önce adam ol sonra yollarsın hayatında zebuladan başka script görmemiş zebuladan ibaret server açıp ph kökleyip 21x char editleyip birde speed açarak kendi playerını kesenler adam sınıfına girmiyor güzelim...[signature][hline]Dev.
  • Yeni Oluştur...