Nostredamus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Arkadaslar bana acil page sistemi ve valilik scpsi bilen arkadas varsa [email protected] a yollaya bilirmi tskler.[signature][hline]msn= [email protected] Sigara icenlere oncelik tani onlar bu dunyada misafir..
Nostredamus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 arkadaslar biri yardim edebilirmi lutfen..[signature][hline]msn= [email protected] Sigara icenlere oncelik tani onlar bu dunyada misafir..
Nostredamus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 :) ya yok engel mengel net kopup duruyor msneye giremiyor kardesim benim emaila atarmsn muxja bekliyom[signature][hline]msn= [email protected] Sigara icenlere oncelik tani onlar bu dunyada misafir..
Nostredamus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Beyler dedigim scpleri bilenler varsa email [email protected] a atabilirler. mi ?[signature][hline]msn= [email protected] Sigara icenlere oncelik tani onlar bu dunyada misafir..
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 valilik scpsi, page scpsi nedir ya? bir page sistemi var hali hazırda, o da bronx'un hazırladığıdır.[signature][hline]Herşey daha iyi bir Online Laming için...
Nostredamus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 kardesim bilmiyorsan bilmiyorsundur bilene soruyorum zaten ... Varsa valilik.scp bilen [email protected]'a yollarsa cok sevinirim...[signature][hline]msn= [email protected] Sigara icenlere oncelik tani onlar bu dunyada misafir..
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 nost cevap verdiklerine şükret[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 büyük üstat arionda varmış yolluor işte daha ne istiorsun herkese yollamaz arion :)[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 valilik scp si ne yaws . direk townstone koy ozaten yapıo bu işi :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ehehe yok olmaz valilik nbl özentisi gençlik :)[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 boyle gelenler cogalmaya basladı amenteste gordum tava scpsi yok burda gordum hebele scpsi arkadaslar burası scp isteme burosu degil burda bunun icin topic acmak bence yanlıs burda gorursun birini atarsın ozelden o olur fakat burda biz scp yazarken birine yardım ederiz soyle gelirsin boyle boyle bir sistem yazmaya calıstım su surda calısmadı bana yardımcı olurmusunuz? diye gelirsen herkes sana yardımcı olacaktır zaten[signature][hline]
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 zaten http://www.paticik.com/scripts/ sitesi bosuna yapılmamıs degilmi?[signature][hline]
Nostredamus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 kaan amma akillisin ya bi gir bak bakim oraya ne gorcen[signature][hline]msn= [email protected] Sigara icenlere oncelik tani onlar bu dunyada misafir..
Arion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Lucas1, 08 Temmuz 2004 23:23 tarihinde demiş ki: büyük üstat arionda varmış yolluor işte daha ne istiorsun herkese yollamaz arion :) * hmm * Yollarım ama adam olana.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum
Nostredamus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Onur saolasin halletim[signature][hline]msn= [email protected] Sigara icenlere oncelik tani onlar bu dunyada misafir..
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 valilik scp i HMM one yaw .add i_townstone ko uğraşma pehhh bizim zamanımızda valilik scriptimi vardı şimdiki gençlere bak[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Nostredamus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 auhuahuahu[signature][hline]msn= [email protected] Sigara icenlere oncelik tani onlar bu dunyada misafir..
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: kaan0489, 09 Temmuz 2004 00:28 tarihinde demiş ki: zaten http://www.paticik.com/scripts/ sitesi bosuna yapılmamıs degilmi? ah bide çalışsa neler olcak ama :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Arion, 09 Temmuz 2004 09:54 tarihinde demiş ki: said: Lucas1, 08 Temmuz 2004 23:23 tarihinde demiş ki: büyük üstat arionda varmış yolluor işte daha ne istiorsun herkese yollamaz arion :) * hmm * Yollarım ama adam olana. evet işte nostradamus iyi bi adam yolla ona...[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
Kinghsaw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 adam olan adam olana birşey yollar arion önce adam ol sonra yollarsın hayatında zebuladan başka script görmemiş zebuladan ibaret server açıp ph kökleyip 21x char editleyip birde speed açarak kendi playerını kesenler adam sınıfına girmiyor güzelim...[signature][hline]Dev.
Öne çıkan mesajlar