synorin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Arkadaşlar iletişimle ilgili hoş bir cümleye ihtiyacım var. İletişimin önemine vurgu yaparsa daha da hoş olur.Şöyle aklından bir şeyler geçen pati var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr. Brownstone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 connecting people - nokia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 selamün aleyküm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 allah rızası için trollemeyin abi :D Bu gece 2'ye kadar bişe bulmam lazım türkçe olması ve düşündürücü olması gerekiyor hadi pati yardıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Kazandığın paradan pay vircen mi:D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Tek insan monolog, iki insan diyalog, Diyaloğa hazır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 para falan kazanma durumu yok arkadaşlar :) üniversitede yürüttüğümüz proje için motto arıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 iletişimin önemi tamam da, ne bu organizasyonlarda bölümler arası iletişim mi, insanlar arası mı, takım içi mi, nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 çok kapsamlı proje ama genel olarak yönetim-öğrenci,öğretim görevlisi-öğrenci,öğretim görevlisi-yönetim üçgeni şeklinde düşünülebilir.Genel bir motto yeterli olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 yönetim-öğrenci,öğretim görevlisi 180 derece olmaya hazır olun !11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Kalbimi Aldın Ruhumu Sana Adadım Bedenimi Seninle Paylaştım Ama Gururumu Ezdirmedim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bİ ELİN NESİ VAR İKİ ELİN SESİ VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ya ben çaylak olmama rağmen abilerim ve ablalarımın çok iyi fikirleri var ayrıca dekanlıktan çok destek alıyoruz, üyeler dekanlık temsilcisiyle beraber seçildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 iletişim birleştirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Kullanılacağı yeri, konuyu söylersen iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 http://i222.photobucket.com/albums/dd149/elephant_girl/GW%20Forum/MPs/communicationMP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 tinkibinki said: Kullanılacağı yeri, konuyu söylersen iyi olur. bu projede seçilen ve yer alacak kişileri tanıtan bir kılavuz tarzı bişe basılacak.Her sayfada işte bir kişinin düşünceleri görevi falan altında da tek cümlelik bi motto...işte orda çaktım ben aklıma hiçbişi gelmiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ya iletişemeseydik?.... hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Her şey iletişimle başlar klişe ama iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Arkada iletisip durmayin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ne sosyal medya vardı, ne twitter, ne youtube... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 http://www.wisdomquotes.com/cat_communication.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bakma güzelim,atla da gezelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bireyciliği kır, kolektife katıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Rampaların ustasıyım, iletişimin hastasıyım daha halk ağzı düşündüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar