Verlure Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Cons ( orçun) ve benim bi arkadaşım daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 cons ve senin bir arkadaş beni bazı konularda aydınlatabilirler mi acaba ? kafama takılan bir kaç husus var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 msn kullanıyorsan msnden sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 nese sorayım, şimdi ben viyanada mühendislik okumayı düşünüyorum, ancak merak ettigim husus şu, şart olarak okuyacağımız bölümün öss sınavında 4 yıllık bir okulunu kazanmak zorundaymışız. Peki bunun içine kıbrısta giriyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 orcunu almislarsa kesin cok seviyesizler. girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Verlure said: nese sorayım, şimdi ben viyanada mühendislik okumayı düşünüyorum, ancak merak ettigim husus şu, şart olarak okuyacağımız bölümün öss sınavında 4 yıllık bir okulunu kazanmak zorundaymışız. Peki bunun içine kıbrısta giriyormu ? giriyodu ben girdiğimde ama bu sene değiştirdiler filan diyolardı tam bilmyiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 peki gidip su ürünlerini kazanıp inşaat okuyabiliyozmu :D yoksa illa o bölümmü danke şö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bitek o bölüm. hatta ben kıbrıstan girmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 asd, yok şaşırdım hane gidip kültür fln bile 260 la inşaata alırken kıbrısın 212 gibi komik bi puanla alması. peki teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 sanki ilk defa Cons un ciddi mesajını gordum gibi hatırladım gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 cons peki sen nereye başvurdun bu işleri yapmak için ? ben taksimde avrupada üniversite diye biyer var alman hastanesinin karşısında oraya gittim ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 aüd sanırım orasıda. bende orayla geldim hiç tavsiye etmyiorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 msn kullanıyorsan verebilcen mi cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 sprachdiplom filan yapman gerekmiyo mu önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 o kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 sınav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 gittik konustuk, 4 yıllık bir üniversite kazan kafi dediler sınavdan bahsetmediler. sen össde 4 yıllıgı kazan tamamdır senin işin. dedi dedi dedi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Almanca hazırlık okuturlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 almanca hazirlik dedigin, özel dil kursu oluyo heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Ben orçunu hep lise terk olarak hayal etmiştim,topik sille gibi çarptı suratıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ÖSS'ye girip tercih yapman yeterli. AÖF bölümleri, özel ünilerin bölümleri, birini yaz kazan. akabinde başvurduğunda seni denk bir bölüme yerleştirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 sprach gerekmiyor ya. zaten viyana tekniğin yarısı türk demişler bizim gidicek arkadaşa :D. %70ide yabancıymış toplamda. doğrumudur ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 orda yüksek lisans programları sdece almanca mı yoksa ingilizce dersler de var mı merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar