asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 YETTİ LAN SABAHTAN BERİ 10. MESAJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 dimi insanlar kızlardan msj beklerken hayal kırıklığına uğratıyor turkcell kullanıcılarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 evet ya biri bana mesaj attı diye sevinip turkcell'den aynı teranenin bilmem kaçıncı reklamını görmek çükümü mideme kaçırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 midenden çıkarırken ne tür materyaller kullanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Benim tek dostum o arkadaşlar öle demeyin.O olmasa telefonum hep sessiz, mesaj kutum hep boş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bende de turkcell var avealı arkadaşları kıskanıyorum bazen şöyle mesajlar geliyo. Avea bi dünya... ne güzel diorum kafaları güzel hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bana hiç mesaj gelmiyo turkcell'den negzel. seviyeli bi ilişkimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Dün baktım tanımadığım bi numara aradı,açtım ses gelmeden kapandı.Geri aradım kimdir nedir diye,"turkcell müsteri hizmeti size en kısa sürede geri dönecektir" diye bi ses kaydı çıktı.Sonra gün içinde mesai bitimine kadar yaklaşık 5-6 kez 4440532<==Turkcell müsteri hizmetleri oluyor sanırım,arayıp durdu beni..Açıyorum Alo? diyorum ses yok..Resmen müşteri hizmetleri tarafından taciz edildim tümgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 garanti bankası musterı hızmetleri de 2 gundur bana cagrı bırakıyor. hayır kartı iptal ettirdim diye onların yavsamaları gerekio ama kontorlerıne kıyamıyor seviyesizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 amin! batsın turkcell inşşşşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar