Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Bu ne lan böyle. Forumdakilerin %80i boş geziyor. Birde Dışardakilere abazan diyordunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 dünden berii 3-4 kez okudum matamanın yazdıgını bişey anlamadım.yavaş okudum, hızlı okudum ı ıh. sonunda dayanamadım bu postu yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Sair bu siirinde dag evi ve kankalarin onemine vurgu yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 dağ evi nedir abi? kanada'mı burası ? köyün birinde dede evidir o. kankalar da herkeste var, kız arkadaş meselesi ne onu anlamadım. matama'nın kız arkadaşı baska erkeklerle baska yere mi gidiyor, ya da matama'nın baska kız kankaları var ve onlarla takılmak istemiyor mu ne valla anlamadım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Karanlik bir sokakta giderken arkandan ferrariyle yaklasip kulagina fisildar olayin ozetini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 eheh esprimi çalma lan. fısıldama işini hummerla yapar matama hem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Fistan said: dağ evi nedir abi? kanada'mı burası ? uludağ'da var benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ferrariyle gitme ama o yolları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Masquerade said: Fistan said: dağ evi nedir abi? kanada'mı burası ? uludağ'da var benim. Benimde Ağrı dağında var bir tane. Alplerde yaptırdığımı beğenmemiştim, bu güzel oldu. Canım sıkılınca atlıyorum jetime, havaalanında inip oradan helikopterle geçiyorum. I am rich baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Fistan said: eheh esprimi çalma lan. fısıldama işini hummerla yapar matama hem :)sana sevimlilik yakışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 dağa git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 kız arkadaşınla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 matama dağa kalktı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takatiçikoti Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 gankanda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Krusty said: bence dağ evine git. sonuçta kankalarla buluşmak paha biçilemez. düt düü dütdüdü ehehehe http://www.youtube.com/watch?v=VdqH5RlkHdI birinci sınıf hatunlar xxx lira kankalarla yeniden buluşmak.. paha biçilemez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Efrasiyab said: Masquerade said: Fistan said: dağ evi nedir abi? kanada'mı burası ? uludağ'da var benim. Benimde Ağrı dağında var bir tane. Alplerde yaptırdığımı beğenmemiştim, bu güzel oldu. Canım sıkılınca atlıyorum jetime, havaalanında inip oradan helikopterle geçiyorum. I am rich babyben ciddiydim ama :( bursa'da yasadigim icin abartilmamasi gerekli tabi, o ayri. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 alın Efrasiyab fakirini dışarı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Masquerade said: Efrasiyab said: Masquerade said: Fistan said: dağ evi nedir abi? kanada'mı burası ? uludağ'da var benim. Benimde Ağrı dağında var bir tane. Alplerde yaptırdığımı beğenmemiştim, bu güzel oldu. Canım sıkılınca atlıyorum jetime, havaalanında inip oradan helikopterle geçiyorum. I am rich babyben ciddiydim ama :( bursa'da yasadigim icin abartilmamasi gerekli tabi, o ayri. :) uludağ ın da mevkileri var. kaçıncı mevkidesin bakam???:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 en zengin mevkisi hangisiyse onda daha dogrusu o mevki onda şayet parayla mevki taşıtabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 hayır şöyle ki, siteler de dağ eteğinde bildiğin dağ başlıyo sonrasında orada olabilir, sonracığıma kestane ağaçlarının arasında olabilir, piknik yerlerinde atletli amcamların takıldıkları yerlerde olabilir lir lir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 bir çığya bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 huseyinalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 yiyecek icecek ayarlayin cilgin bir parti verebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar