matama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 pek kisiselci degilim bende :) millet nasil yapiyor merak ediyorum simdi kankalarla gorustum, bir sure once tanistigimiz iki hatun vardi ben sirf kiz arkadas var yapmiyacam birsey deyip red etmistim, haftasonu beraber dag evine gidiyorlarmis diger kankayla. pazar gunu bu sefer daha once yine hayir dedigim baska bir gruplada baska bir yere. kendimi kotu hissettim kiz arkadas var tamam iyi guzelde ortamdan kopuyorum bir hatunlar kaciyo iki. nasil ayarliyorsunuz beyler bu olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 kizarkadasimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 aquila said: kizarkadasimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 abvblizzard said: aquila said: kizarkadasimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 abi 3 kere okudum hicbisey anlamadim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 dağ evi ve kanka yok bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 aquila said: kizarkadasimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 aquila said: kizarkadasimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Olivies said: abi 3 kere okudum hicbisey anlamadim ya abi kız arkadasım var hatunlarla dağ evine gidemiyorum diyo adam. atla git kız arkadasın bekler bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 sadece kankaların manitaları dağ evine kaldırdığını anladım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 kankalarım var, dağ evi ve kız arkadaşım yok. anlamayanlar için konu özeti: düzenli seks hayatım var, istesem daha seks yapçak bir sürü hatun var ama istemiyorum sadık bi erkekim. kankalar da paso sevişiyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 evim dağ başında kanka var kız arkadaş yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Adam aşka gelmiş soluksoluga yazmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 kendi aranizda gruplar yapin arkadaslar, dag evi olup kankasi olmayanlar birlessin, kiz arkadasi olup kankasi olmayanlar da onlara katilsin, 3 lu kumeler olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bence dağ evine git. sonuçta kankalarla buluşmak paha biçilemez. düt düü dütdüdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 özellikle kankalarım bu gruptan çok memnun olurlar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 aquila said: kizarkadasimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 lan bizim evde suan 10 tane kari var suan ogrenci evinde kari mi olmaz. İstedigin renk var hemde. sen ne anlarsin sevmekten lan denyo gozun baskasini mi gorur seversen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bestseller listesine birinci siradan girdi mesajim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 görör geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr. Brownstone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 dağ evim var, kanka ve kız arkadaşım yok bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr. Brownstone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 dağ evim yok.normal evim var. kankam var. kız arkadaşım da var. yihuea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 al dedi git dedi al kendini yine git dedi kızım dedi al dedi kankalarla git dedi dağ evine çık dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Ulan o değilde şaka bi yana kız ark var kanka var dağ evi hiç mi bi arkadaşımın olmaz lan ne güzel bişeydir o evler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar