balon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bu şu bu bi de bu var nasıl yaparsınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 fıstıklı baklava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 1.yle 4.nün çikolatsını birleştir edit: 2. de çikolata yok ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bu koydugun sirayla yerim hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Yeni profiterol yemiştim miğdem kaldırmıyor , bakmaya bile tahammülüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 şöbiyet çirkin bişi. baklava da sevmem. en iyisi kendi yaptığım çikolatalı böğürtlenli-çikolata parçalı ve fındık parçacıklı pastayı yiyeyim <3 yihuea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ustune bi de orta sekerli kahve lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 üçüncüyü yerik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Bella said: şöbiyet çirkin bişi. baklava da sevmem. en iyisi kendi yaptığım çikolatalı böğürtlenli-çikolata parçalı ve fındık parçacıklı pastayı yiyeyim <3 yihuea! yarın ki tatlı düşüncemi yerle bir ettin, tiramisu falan da koyamıcama göre. yarın ne istiyosunuz , çeşit bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 hiçbiri asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Bella said: en iyisi kendi yaptığım çikolatalı böğürtlenli-çikolata parçalı ve fındık parçacıklı pastayı yiyeyim <3 bu nasi karaktersiz bi pasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 igrenc sismanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 tiramisu de süper yaparım ya.gidip üşenmesem yapıcam şimdi canım çekti bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 baklavayla yerken süt için yanında. kesinlikle tavsiye ediyorum. kesilmezsiniz. ama ev baklavasıysa mesela farklı tabii. çok daha güzel oluyor ev baklavaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 aquila said: Bella said: en iyisi kendi yaptığım çikolatalı böğürtlenli-çikolata parçalı ve fındık parçacıklı pastayı yiyeyim <3 bu nasi karaktersiz bi pasta. baya baya mükemmel bi pasta o yesen mutluluktan ölürsün sdf çikolatalı böğürtlenli pasta içinde de çikolata parçaları ve fındık parçaları var.böyle kıtır kıtır of ............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 @aquila: sana şunu verelim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 fıstığa aban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 balon said: @aquila: sana şunu verelim, abi resmen aklımdan geçenleri aktarmışsın olay bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 fondü çukulata muz çilek yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 orgazmdan daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 orgazm dediysem boşalma anlamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Tiramisu mudur nedir hiç yememişim hayatımda dershane zamanında bir kız arkadaş dedi yapcam getircem sad ii falan abi sadece kahve yediğimi hatırlıyorum benden başka kimse de yemedi zaten ben de üzülmesin diye işte her zaman insanların duygularını ciddiye alan bir aptal vardır ya evet O benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 senede 1 kere en fazla bir tatlı krizi geliyor bana, onda da gidip kralından bir porsiyon cevizli antep çekiyorum. tatlı bayık bişi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Valla 5 sene Antep'te bulundum , cevizli baklava yok ama eğer ev baklavası mevzu bahis ise cevizli kesinlikle. fındık kıvamında ayarlamak gerekiyor .Batuhan'ın dediği gibi sütle güzel olur ayrıca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Batuhan_BJK said: balon said: @aquila: sana şunu verelim, abi resmen aklımdan geçenleri aktarmışsın olay bitmiş. Fıstık dolama artı orjinal dövme maraş dondurması bir arada bulunursa kaçırılması günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar