Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şimdi elimizde


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şöbiyet çirkin bişi.
baklava da sevmem.

en iyisi kendi yaptığım çikolatalı böğürtlenli-çikolata parçalı ve fındık parçacıklı pastayı yiyeyim <3

yihuea!
Mesaj tarihi:
Bella said:

şöbiyet çirkin bişi.
baklava da sevmem.

en iyisi kendi yaptığım çikolatalı böğürtlenli-çikolata parçalı ve fındık parçacıklı pastayı yiyeyim <3

yihuea!


yarın ki tatlı düşüncemi yerle bir ettin,
tiramisu falan da koyamıcama göre.

yarın ne istiyosunuz , çeşit bol
Mesaj tarihi:
aquila said:

Bella said:

en iyisi kendi yaptığım çikolatalı böğürtlenli-çikolata parçalı ve fındık parçacıklı pastayı yiyeyim <3


bu nasi karaktersiz bi pasta.


baya baya mükemmel bi pasta o yesen mutluluktan ölürsün sdf

çikolatalı böğürtlenli pasta içinde de çikolata parçaları ve fındık parçaları var.böyle kıtır kıtır of ............
Mesaj tarihi:
Tiramisu mudur nedir hiç yememişim hayatımda dershane zamanında bir kız arkadaş dedi yapcam getircem sad ii falan abi sadece kahve yediğimi hatırlıyorum benden başka kimse de yemedi zaten ben de üzülmesin diye işte her zaman insanların duygularını ciddiye alan bir aptal vardır ya evet O benim..
Mesaj tarihi:
Valla 5 sene Antep'te bulundum , cevizli baklava yok ama eğer ev baklavası mevzu bahis ise cevizli kesinlikle. fındık kıvamında ayarlamak gerekiyor .Batuhan'ın dediği gibi sütle güzel olur ayrıca :)
Mesaj tarihi:
Batuhan_BJK said:

balon said:

@aquila: sana şunu verelim,


abi resmen aklımdan geçenleri aktarmışsın olay bitmiş.


Fıstık dolama artı orjinal dövme maraş dondurması bir arada bulunursa kaçırılması günah.
×
×
  • Yeni Oluştur...