balon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bu şu bu bi de bu var nasıl yaparsınız?
sinad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 1.yle 4.nün çikolatsını birleştir edit: 2. de çikolata yok ehehe
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Yeni profiterol yemiştim miğdem kaldırmıyor , bakmaya bile tahammülüm yok.
Bella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 şöbiyet çirkin bişi. baklava da sevmem. en iyisi kendi yaptığım çikolatalı böğürtlenli-çikolata parçalı ve fındık parçacıklı pastayı yiyeyim <3 yihuea!
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ustune bi de orta sekerli kahve lutfen.
balon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Bella said: şöbiyet çirkin bişi. baklava da sevmem. en iyisi kendi yaptığım çikolatalı böğürtlenli-çikolata parçalı ve fındık parçacıklı pastayı yiyeyim <3 yihuea! yarın ki tatlı düşüncemi yerle bir ettin, tiramisu falan da koyamıcama göre. yarın ne istiyosunuz , çeşit bol
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Bella said: en iyisi kendi yaptığım çikolatalı böğürtlenli-çikolata parçalı ve fındık parçacıklı pastayı yiyeyim <3 bu nasi karaktersiz bi pasta.
Bella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 tiramisu de süper yaparım ya.gidip üşenmesem yapıcam şimdi canım çekti bak.
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 baklavayla yerken süt için yanında. kesinlikle tavsiye ediyorum. kesilmezsiniz. ama ev baklavasıysa mesela farklı tabii. çok daha güzel oluyor ev baklavaları.
Bella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 aquila said: Bella said: en iyisi kendi yaptığım çikolatalı böğürtlenli-çikolata parçalı ve fındık parçacıklı pastayı yiyeyim <3 bu nasi karaktersiz bi pasta. baya baya mükemmel bi pasta o yesen mutluluktan ölürsün sdf çikolatalı böğürtlenli pasta içinde de çikolata parçaları ve fındık parçaları var.böyle kıtır kıtır of ............
balon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 @aquila: sana şunu verelim,
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 balon said: @aquila: sana şunu verelim, abi resmen aklımdan geçenleri aktarmışsın olay bitmiş.
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Tiramisu mudur nedir hiç yememişim hayatımda dershane zamanında bir kız arkadaş dedi yapcam getircem sad ii falan abi sadece kahve yediğimi hatırlıyorum benden başka kimse de yemedi zaten ben de üzülmesin diye işte her zaman insanların duygularını ciddiye alan bir aptal vardır ya evet O benim..
huun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 senede 1 kere en fazla bir tatlı krizi geliyor bana, onda da gidip kralından bir porsiyon cevizli antep çekiyorum. tatlı bayık bişi lan.
balon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Valla 5 sene Antep'te bulundum , cevizli baklava yok ama eğer ev baklavası mevzu bahis ise cevizli kesinlikle. fındık kıvamında ayarlamak gerekiyor .Batuhan'ın dediği gibi sütle güzel olur ayrıca :)
balon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Batuhan_BJK said: balon said: @aquila: sana şunu verelim, abi resmen aklımdan geçenleri aktarmışsın olay bitmiş. Fıstık dolama artı orjinal dövme maraş dondurması bir arada bulunursa kaçırılması günah.
Öne çıkan mesajlar