Magnum Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Kul'tiras serverinde migrate'e acık disc/holy priest'i mi satıyorum. Relentless/deadly/furious pvp seti, Holy Seti 2400 Spellpower kendi buffları ile, 32k Disc spec 28k Holy spec ile manapool, ustunde ne kadar gold var bilmiyorum, (gold bakımından fakir bir karakter) Meslekleri 450 Jewelcraft (yaklaşık 10 12 tane Epic Gem Recipe'i) 423 Blacksmithing (soketler icin) Epic Flying'i mevcuttur, Albino drake'i ve green proto drake'i bir kaç rare mountlarından sadece ikitanesidir. Secondary Skilleri (Cooking/First Aid/Fishing) 450dir, ayrıyetten Chef hat'i vardır. Armory Link'i http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kul+Tiras&n=Bulma (en son arkadaş healing sıkıcı, dps yapaym demişti ve talent sıfırlatmıştı) Karakteri buradan inceleyebilirsiniz. ayrıyetten bankası ve cantası ıvırla zıvırla doludur. Aynı serverda Level 11 Warrior Warrior'u guild'i guild bank'i ve guild bankda çeşitli kesilmiş epic gemleri ve heirloom (enchantlı) itemleri vardır Armory Linki http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kul+Tiras&n=Nacrugu ve Yine aynı serverda level 13 Rogue heirloom daggerleri (enchantlı) vardır Armory Linki http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kul+Tiras&n=Dedicated Karakter'in Subscription'ı 4 Kasım da bitmiştir Istediğim Fiyat 200 Liradır, Classic Cd key, kimlik scan'i vs gibi hedeler bulunmaktadır ve alıcıya verilecektir. En önemlisi Daha Battle.Net'e kayıt [u]edilmemiştir Pazarlık payı vardır, bilgisayar parçası ile takas olabilir (Lcd monitor, 550+ PSU, BOŞ KASA, HDD, RAM, DVDRW) gibi. karakteri satmamda ki sebep, anlayacağınız üzere yeni pc toplamamdır. teşekkürler. yanlışım/eksiğim varsa, mesaj atarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Güncel, hâlâ bnet kayıt edilmemiştir. Doğal alarak bu şekilde karaktere girilememektedir, Alacak kişi kendi hesabına kaydederek account'u satın alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 güncel, bnet kaydedilmiş yaklaşık 20 gün game time'ı bulunmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Magnum said: güncel, bnet kaydedilmiş yaklaşık 19 gün game time'ı bulunmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Magnum said: Magnum said: güncel, bnet kaydedilmiş yaklaşık 18 gün game time'ı bulunmaktadır. pazarlık payı vardır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 migrate yapabiliyorsam kendi accountuma almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Masquerade said: migrate yapabiliyorsam kendi accountuma almak istiyorum. vallahi o konuda hiç bir fikrim yok ama buyuk ihtimal olmaz, su an karakter acık, bnet'e kayıtlı ve ben oynuyorum =(. Ha bu arada bir kaç gear up var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 güncel, bs 450 olduğunda 3 tane epic totc blacksmith pattern'i eklenicektir (isteyen olursa AH de bu patternleri satabilir de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Güncel, gear up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar