naraso Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 bu tüpçüye borcumuz var gitmez olayını anlamıyorum hocam. seçimle gidicek adam sonuçta. hani borcu verirken başkanlıktan ayrıldığım an paramı isterim gibi bi madde koydurcak kadar yüzsüz olduğunuda düşünmüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tutnickiyançek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Benim demek istediğimde o. Kazanılan kupalar neden yıldırım Demıroren'e mal ediliyor. Bence Kendisi için en hayırlısı gaziantepi geliştirme derneği başkanlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 gellidus said: Bu sene ilk ucteyiz ve yine sampiyonluga adayiz en az gs fb kadar adayiz.. Sampiyonlar lgi diyorsaniz daha sampiyonlar liginde basarili olmus bir turk takimi varmi.. Birde cekilebilecek en zor kuralardan biri geldi 4 torbadanda sampiyon cikti yani gercekten sampiyonlar grubu oldu bizimkisi.. ehe ehe ehehe grubunuzda wolfsburg hariç gayet iyi takımlar çektiniz hangi kötü kuradan bahsediyosun? ahı gitmiş vahı kalmış cska mı yoksa ronaldosuz yarısını kaybetmiş manchester mı. 1. torbadan gelecek her takım silsüpür yapardı zaten. manchesterdan puan bile alabilirdiniz nitekim cska aldı. wolfsburg sadece torbasının en zor takımıydı ona yapıcak bişey yok ayrıca gs nin 2001 fener inde 2007 deki şampiyonlar ligi turları türk futbolu için başarılı sayılır. daha gruptan çıkamamış bir takımdan bahsediyoruz. şl de kim başarılı olmuş ki biz olalım diye bir mantık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Beşiktaş top mu oynuyor bırakın bu işleri bala mala maç kazanıyor puan alıyor işte. Olurda top oynarsa haber verin şurda şu kadar puan aldık şurada şunu yapıyoruz diye masal anlatmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Khelben sana once mantikli bir cevap yazayim dedim ama sonra vazgectim.. Cunku futbol bilginde ronaldo nun gidisiyle %50 eksilttigin bir man utd va r o yuzden sana anlatamam ben birseyleri.. 1. Torbadan Ingiltere sampiyonu 2. Torbadan Rusya sampiyonu 4. Torbadan Almanya sampiyonu Ayni mantikla bende sana diyorumki GS uefa kupasini aldiginda birtane duzgun takimla macmi yapti? Finalde arsenal disinda?? Yuh ya artik taraftarlik yapicaz diye nasil bir korluk yasiyorsaniz.. Ingiliz futboluyla Turk futbolunu karsilastiriyorsun. Devamli yapamasan bile ara sira ac izle aradaki fersah fersah fark gozune carpicaktir bu adamlar ne yapiyor diye merak ediceksin.. Ben BJK basarili demiyorum ama zaten hep ortalama bir takim oldu sanki 5 senedir sampiyon oluyoruz avrupada final oynuyoruzda simdi boyle bir memnuniyetsizlik var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 gellidus said: Khelben sana once mantikli bir cevap yazayim dedim ama sonra vazgectim.. Cunku futbol bilginde ronaldo nun gidisiyle %50 eksilttigin bir man utd va r o yuzden sana anlatamam ben birseyleri.. 1. Torbadan Ingiltere sampiyonu 2. Torbadan Rusya sampiyonu 4. Torbadan Almanya sampiyonu Ayni mantikla bende sana diyorumki GS uefa kupasini aldiginda birtane duzgun takimla macmi yapti? Finalde arsenal disinda?? Yuh ya artik taraftarlik yapicaz diye nasil bir korluk yasiyorsaniz.. Ingiliz futboluyla Turk futbolunu karsilastiriyorsun. Devamli yapamasan bile ara sira ac izle aradaki fersah fersah fark gozune carpicaktir bu adamlar ne yapiyor diye merak ediceksin.. Ben BJK basarili demiyorum ama zaten hep ortalama bir takim oldu sanki 5 senedir sampiyon oluyoruz avrupada final oynuyoruzda simdi boyle bir memnuniyetsizlik var.. İzliyorum zaten sen rahat ol da, manu daki düşüşü göremiyorsan ben sana birşey anlatamam zaten. Sen sıfatlardan yola çıkıyorsun ben şu anki kadro durumndan. Beşiktaşta Türkiye şampiyonu diye Türkiyenin en iyi takımımı şu anda. Sen kendi kendine bir mantık yapmışın takılıyorsun. Wolfsburg un gelmesi çok büyük bir cenabetlikti ona birşey diyemem. 9 Olympique Lyonnais (FRA) 91.033 10 FC Internazionale Milano (ITA) 87.582 11 Real Madrid CF (ESP) 78.853 12 PFC CSKA Moskva (RUS) 71.525 13 FC Porto (POR) 68.292 14 AZ Alkmaar (NED) 64.826 15 Juventus (ITA) 63.582 16 Rangers FC (SCO) 56.575 2. torba burda. CSKA heralde buradaki zor kuralardan biri değildir. ne dersin? Rangers, CSKA ve AZ burdaki en iyi kuralardı ki CSKA nın grubuna düşünce bayram etti burda herkes. 1 FC Barcelona (ESP, holders) 121.853 2 Chelsea FC (ENG) 118.899 3 Liverpool FC (ENG) 118.899 4 Manchester United FC (ENG) 111.899 5 AC Milan (ITA) 110.996 6 Arsenal FC (ENG) 106.899 7 Sevilla FC (ESP) 100.853 8 FC Bayern München (GER) 98.339 1. torbamızda burda. milan vardı bu sene düşüşte olan. burdan ne kadar iyi bir kura gelebilirdi yani? İstersen formu düşük diye liverpool diyebilirim ama onun da geçmişi var. Galatasaray UEFA kupasını aldığında Avrupanın B class ı sayılabilecek takımları yendi, yani az buz takım değildi bunlar. Leeds B nin biraz daha üstündeydi hatta o zamanlar. mallorca biraz altındaydı vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 90 dk aralıksız kartal gol gol... diye bağırmaktan devreler yanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Beşiktaş adam olsaydı şu kadro ile düşülebilecek en iyi gruba düşmüştü bence,ilk maç Manu'nun ne kadar yetersiz olduğu ortadaydı,o kadar eksiği de varken Beşiktaş doğru bir oyun tarzıyla rahat yenebilirdi,ama ne oldu saçma değişiklikler ve taktiklerle maç gitti, CSKA desen adamlar sezon başından beri 3 hoca değiştirip en iyi oyuncularını kiraya vererek ya da satarak elinden kaybetti,gidip ona da yenildin ... Wolfsburg desen bizi en çok zorlayacak ekipti,şansa bala berabere kaldık ki burada adamların golcüsünü kestik,sen rövanşta gidip elinde bir ton adam varken Uğur İnceman'ı sağ bek yaparak "futbol zeka"nı gösterdin ... Geçen sene Mustafa Denizli'ye çok büyük saygı göstermiştim ve şampiyonluğu getiren tek başına onun etkisiydi diyebiliriz.Lakin bu sene yaptıkları akla mantığa uygun değil,Beşiktaş resmen harcanıyor komple yönetimdeki herkes tarafından. Kağıt üzerinde şu kadronun en kötü 2. tura çıkması gerekirken şu düşülen hale bak,CL için değil ligde de zirveye oynaması gerekirdi de ... Neyse diyip geçiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 gellidus said: 1. Torbadan Ingiltere sampiyonu 2. Torbadan Rusya sampiyonu 4. Torbadan Almanya sampiyonu ..abi bu takımlardan hiç biri top oynamıyor ki bu sene niye bukadar ağladın.başarısızsınız işte.geçen yıl şampiyon olan beşiktaş bence bu gruptan rahatlıkla 2. tura çıkmalıydı.en kötü 3. olurdu.gs yede laf atmışsın.o zaman siz alsaydınız demezlermi adama.gittik paşalar gibi oynadık aldık.nedir bu kıskançlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 gellidus said: 1. Torbadan Ingiltere sampiyonu 2. Torbadan Rusya sampiyonu 4. Torbadan Almanya sampiyonu ee bjk da tr şampiyonu hani ingiltere tamam almanya yine ingiltere kadar olmasada bizim önümüzde ama en azından cska ile kapışması gerek bjk nın. bi de cska 6. liginde 2 hafta kala bitime.bunu da hatırlatıyorum. hani zaten ne bekliyosunuzki tr den takım şampiyonlar liginde iş yapamaz diyosan zaten bi 20 yıl öncesine dönmüşsün mantalite açısından. ha bi de uefa kupasına giden yolda yendiğimiz takımlar( baydım yazsım geldi) : milan 1 . sınıf takım arsenal 1. sınıf takım. bologna 2-3. sınıf arası takım. dortmund 1-2. sınıf arasında bi takım mallorca 2. sınıf takım. leed 1-2. sınıf arasında bi takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 utanmasa demirören oley diyecek adam asdfsafdsadf hadi bu grup zor fenerin de daha bikaç sene önce yaptığı çeyrek final başarı dğeildi filan diyelim de yahu bu demirören başımıza geldikten sonra uefa kupasının sistemi değişti gruplara döndü. biz o gruplara en çok katılıp da çıkamayan takım olarak tarihe geçtik. ki şu anki grubumuzda güzel bi grup wolfsburg cenabetliği dışında kulübün inanılmaz kötü yönetilmesini napalım türk takımları zaten başarılı olamıyor diye ne bekliyorsunuzla geçiştirmek paha biçilemez hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 cado said: gellidus said: 1. Torbadan Ingiltere sampiyonu 2. Torbadan Rusya sampiyonu 4. Torbadan Almanya sampiyonu ..abi bu takımlardan hiç biri top oynamıyor ki bu sene niye bukadar ağladın.başarısızsınız işte.geçen yıl şampiyon olan beşiktaş bence bu gruptan rahatlıkla 2. tura çıkmalıydı.en kötü 3. olurdu.gs yede laf atmışsın.o zaman siz alsaydınız demezlermi adama.gittik paşalar gibi oynadık aldık.nedir bu kıskançlık. Gs ye laf etmedim ben sadece o takim kotu yenmeniz lazim bu boktan yenmeniz lazimdi olayina sitemimi bu sekilde belirttim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Ben derdimi anlatamadim.. Diyorumki BJK oldum olasi basarili bir takim degildi niye durup dururken cita yukseldide CL de gruptan cikamayinca sitemkar bir hale geldik onu sorguluyorum.. 2009 senesinde sampiyon olduk ondan once hangi sene sampiyon olduk 2003 ondan once hangi sene sampiyon olduk? 1995 Yani neye bu sitem? anlamadim hani Real Madrid gibimiydik sampiyonlugu hersene aliyorduk her sene CL de yari final oynuyordukta benmi bilmiyorum anlayamadim?? Obur savundugum konuya gelirsek.. Turkiye futbolunun avrupa futbolundan fersah fersah geride oldugunu dusunuyorum ve bunu sizinle her platformda tartismaya hazirim.. Eger siz GS FB BJK TS gibi takimlari avrupa liglerinde (ingiltere almanya italya ispanya hatta portekiz ve fransa) ilk 4 te olan takimlarla ayni kefeye koyuyorsaniz bu fanatiklikten oteye gitmez.. Siz gidip Tabataya 8 milyon euro guizaya 14 milyon euro verirseniz sizin cocuklariniz fln gorur GS den sonraki avrupa kupasini.. Turkiyedeki kalitesizlige ornek vermek icin : Anelka fb den kovulurcasina gitti Ingiliterede gol krali oldu Chelsea da banko oynuyor.. Simdi chelsea da ilk 11 de vede gayet guzel oynayan Anelkanin burda form tutamamasi ligin kalitesizligimi oyuncunun spastikligimi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 kovulurcasına mı gitti? ne alaka ya? farklı gerçeklikleri mi yaşıyoruz biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 gellidus haklisin. anelka konusunda haksizsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 anelka fb'den kovulurcasına gitmedi ki. adam fb'den gitmek istedi, geldiğinden daha çok bonservise satıldı. ayrıca anelka da fenerbahçeden sonraki ilk senesinde başarılı falan olmadı. çok alakasız örnek olmuş anelka. bjk'nin grubu iyi grup falan değil. zaten yukarıda arkadaşlar da açıklamış. bu yorum dahi değil zaten, gerçek böyle kanıtlı vs. üç büyükler, imkanları itibariyle, şampiyonlar ligi gruplarında 2. veya 3.lüğe oynayabilmeliler. 2. olamayabilirsin, tamam. ama 3. olabilmelisin. 3. olamazsan eğer, bu yöneticilik ve teknik direktörlük beceriksizliğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Anelka hemen her fener forveti gibi Türkiye'ye bir yanlışlık sonucu gelmiş ve kısa süre içerisinde geldiğine pişman edilip en kısa sırada ülkeyi terketmesine yardımcı olunmuştur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Simdi size soruyorum.. Anelka cok basarili olduda FB paraya ihtiyaci oldugu icinmi satti.. Fenerbahce taraftar sitelerinde Anelka gitsinmi diye yapilan anketlerde gitmeli diyenler fazla cikmadimi? Deli gibi elestirilmedimi yok sunu yapamiyor bunu yapamiyor diye? Eger bunlara hayir diyorsaniz farkli gerceklikleri yasiyoruz evet ama sizin yasadiginiz ne kadar gercek orasini bilmiyorum.. Anelka devamli elestiri konusu oluyordu sebep ne olursa olsun.. Diger yandan fenerbahceden gittikten sonra basarili olmadi demissiniz ama Bolton da gayet basarili oldu.. Zaten ordanda chelsea ya gecmis olmasi heralde bu performansi kanitlar.. Neyse konu baska birsey ben kendimi sonunda anlatabildim ona seviniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Abi Bjk'nin grubu iyi filan , güçlü filan değildi demişsiniz. Peki size tek 1 soru sorucam , Beşiktaş'ın grubundaki takımların fubolcularından hangisinin yerine Beşiktaştan 1 adam alırsınız? FM oynuyorsunuz CSKA'yı çalıştırıyorsunuz , ilk 11 den hangi oyuncuyu tamımı upgrade etmek için Beşiktaş'ta aynı mevkiide oynayan oyuncuyla takas yaparsınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 1. anelka'nın takıma uymaması, anelka'nın kötü oyuncu olduğunu göstermez ki. güiza gitsin istiyorum mesela, ama gittikten sonra bi yerde yine bi 15 gol atar kesin. 2. beşiktaş kötü takım zaten, bunu hep söylüyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 EE o zaman ne oluyor? Diğer takımlar Beşiktaş'tan daha iyi oluyor değil mi bu durumda şampiyonlar ligi grubundaki? siz ne dediğinizin farkında değilsiniz ki , laf olsun diye konuşuyosunuz.. 2 önceki postta Beşiktaş'ın grubundaki takımlar güçlü değil , puan alınabilirdi diyosunuz , sonra Beşiktaş kötü takım diyosunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 iyi ama, kötü takım olması puan almasını engellemiyor ki. iyi oynatılmadığından oluyor, iyi kadro kurulmadığından oluyor bunlar. fenerbahçe iki sene önce şampiyonlar liginde çeyrek finale çıktığında avrupanın en iyi 8 kadrosundan birine mi sahipti ? galatasaray uefa kupasını aldığında milan'ı yendiğinde milan'dan iyi kadroya mı sahipti ? ispanya 3. ligindeki x takımı real madrid'i 4-0 yendi geçen gün, bu ne anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 suBzer0 said: EE o zaman ne oluyor? Diğer takımlar Beşiktaş'tan daha iyi oluyor değil mi bu durumda şampiyonlar ligi grubundaki? siz ne dediğinizin farkında değilsiniz ki , laf olsun diye konuşuyosunuz.. 2 önceki postta Beşiktaş'ın grubundaki takımlar güçlü değil , puan alınabilirdi diyosunuz , sonra Beşiktaş kötü takım diyosunuz.. sen yazılanları anlamamışsın. iyi grup = iyi kura. kimi getirelim şampiyonlar liginde var olmayan takımları mı verelim. eldekinin en kötüsü geldi gibi bişey ilk 2 torbadan. insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 wolfsburgu çekmesek süper olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 wolfsburgu çekmesek muhteşem grup olurdu zaten kura çekimlerinde de yazıoduk oha süper grup ama cenabetiz gider wolfsburgu çekeriz diye bizim grup tam ya herro ya merro grubu. üst torbalar güçlü olmadığı için iyi oynarsan 2. olabilirsin rahat ama alt torba güçlü olduğu için kötü oynarsan 3.lük şansın yok halbuki normal bir grupta (ilk 2 torba zor, 4. torba kolay) rahat 3. olabilirsin. o açıdan şanssız oldu biraz ama alıştık son torbadan en güçlüleri çekmeye :D bu böle de konuyla alakası yok. sonuç olarak fener maçına kimler gidio? birlikte küfredelim yönetime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar