GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Hangi Sürücüyü Arıyorsunuz. Tıklayın ve Aradığınz Tüm Sürücüler Elinizin Altına Gelsin...[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 abi anakart mainboard un turkcesi deil mi? motherboard yazmi$larda baya ilginc geldi hatta komik ilk defa motherboard yazan yer gordum hep mainboard goruodum :)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 hmmm ilginç tabi genelde kullanılan didiğin gibi mainboard falat yeni çıkan anakartlara baktığımız zaman ör: ( Ai p4p800 ASUS) en basit örneği MotherBoard Olarak yazıldığınıda görmüş olursun :)[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 09 Temmuz 2004 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar