Bella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ben sabah vapura bırakıyorum öğrencilikte son noktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 sadece 2 gun calismak varken neden hergun calisilsin dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bella said: ben sabah vapura bırakıyorum öğrencilikte son noktayım. +1 bide vapura bıraktıktan sonra üşenip onlara bakmamak var. sınavda 1 sayfa essay yazıp 1 satırlık bişey anlatamamak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 erasmus yapmam gerekiyor seneye. şart yani. yapıcam. erasmus için en ufak ortalama 2.50 olması lazım. benim 1. sınıf ortalamam 2.51. bu sene, en ufak bir hatamda erasmus yalan oluyor. en ufak bi hatamda. bi dersim daha kalırsa batırıyorum herşeyi. patladım demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ilk vizeler bitti artık günü gününe çalışıcam mesela ben. roket adam haklı. böyle gerilmeye gerek yok, üzülmeye hiç gerek yok. olmaz ki ama böyle. hoş akademisyen arkadaşların da bize biraz anlayış göstermesi laızm. herkes 3.50 ortalama yapıp akademisyen olmucak ki. adam gibi sorun. insan olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 2.50de yaparsın ya.ne ki o. dua et 3 falan ıstemiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 her sene başında, her vize sonrası,her quiz sonrası, her sunum sonrası, her final sonrası ve her büt sonrası "ARTIK GÜNÜ GÜNÜNE ÇALIŞMAK LAZIM AGA YEEAA" muhabbeti yapıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 FromTheHell said: Bella said: ben sabah vapura bırakıyorum öğrencilikte son noktayım. +1 bide vapura bıraktıktan sonra üşenip onlara bakmamak var. sınavda 1 sayfa essay yazıp 1 satırlık bişey anlatamamak var. AHAHAHAHAAH mesajlarını artık okuyamicam sanırım resim geliyo aklıma ahsuahsuahush of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 yapmayın lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ahahhahah Psikoferhat diye title verilsin bence ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Olayın son boyutu siktiret yeaa finalden 100 alır geçerim demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 evet evet kesinlikle title verilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 geçen sene 1. dönem ona benzer bir şey yaptım ben. vizesinden 20 aldığım mat1 şeysinin finalinden 70 almam gerekiyordu, 70 le geçtim. hem de inanılmaz bi şansla yani (50 falan alacaktım, son 10 dk da son kalan bi sorunun formülünü yerde başkasının attığı bir kağıt üzerinde gördüm 1m uzaktan falan sdfl) özet: umudunu kaybetmemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 şimdi yatıyorum, herkese başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 vay canına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 diamondss diamondss and rusttttttt. rob halford ne adam be. biz hala final falan diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 boku yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ahahahaha git yat bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?21,4415447,4415447#msg-4415447 şurdan konuşun da mesaj kasmış olun bari eueu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar