umutsavaci Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 arkadaşlar izmirde tişörte götürdüğüm resmi basabilecek yer biliyormusunuz[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ankarada bilen varsada bana pm atsın forumu karıştırmayalım.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 alsancak'ta, talatpasa otobus duraginda indigin ve kibris sehitlere dogru yurudugun sirada apartmanlarin alt katlarina dogru bakarsan orada bir dukkan var, t-shirt, mug ve benzeri seylere baski yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 kparkta da empasın yan tarafından cıkarsan parado tarafı degılde yukarı dogur orda sag tarafta gorıcen[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 llama anlattigini 14 senedir bornovada olmama ragmen ben bile anlamadim in$allah adam anlami$tir :-p[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 llmanın anlattığını anlamadım ben karşıyaka ve bornova taraflarındaki yerlere gidemem[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 walla kucuk parktakini biras daha dusgun acikalrsa benim icin cok ii olcak =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lull Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 alsancak garının ve cumhuriyet meydanının yakınlarında Can fotokopi var; fiyatları da uygun ayrıca, ben gecen bahar tişörte clipart bastırmıştım cok da kaliteli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 abı empasın onune gel abı sımdı tamammı ? empas tam kosede ya sol tarafındakı sokaktan degılde sag taraftan yukarı dogru gıdıceksın camların kapladıgı sokak boyle sag tarafta gorıcen zatı sonra umarım tam anlatmısımdır[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 $imdi daha aciklayici oldu baq anladim bu sefer =) lull da alnsacakta bi yer tarif etti 2 yer birden or ehe =) thx bu arada llamacim[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bısey degıl[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar