Jester Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Raid3r, 09 Temmuz 2004 05:13 tarihinde demiş ki: hay allahım tam uyudum bugün 12de saat 4te ezan sesine uyandım. bi de nasıl korkunçtur burdaki imamın sesi pff. 1 saat kıvrandım yatakta ama yok kurtarmadı. ulan herif izin verse de bari 6-7 ye kadar uyusaydım süper olcaktı pff çıkıp bağırsaydın "hocaaaa! gırtlaanı s... öle ses mi oluuur!" diye. ama rocket launcher çıkarabilir dikkat et.[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bio ritim fln yalan işler,uykum varsa uyurum.yoksa uyumam.işim varsa uyanırım.yoksa uyurum.horrrz.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 hehe ayni dogmeat gibi benim durum..kasmam kendimi cok onemli bisi yoksa[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar