Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyku planlaması sorunsalı?!?!?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yarın sabah istanbula gidiyoruz. Ve de havaalanında 1 saat once olmamız gerektiğinden saat 6.30 da kalkmam lazım. Buraya kadar herşey guzel. ama 2 de uyumaya alıştığımdan, bu bir sorun haline geliyor. Bugun sabahlasam mı yoksa 2de yatıp 6 buçukta mı kalksam? siz olsanız naparsınız?
[sanırım garbage'a gider ama.. nyse..][signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
hayır garbage a gitmemeli bu topic
şimdi bu büyük bir sorun gerçekten insanlar bio ritmin önemini kavrayamıyor. Bence 12 gibi uzan eninde sonun uykun gelir.sakın sabahlama yoksa ksırdögüye girebilir uyku düzen(siz)liğin[signature][hline].
Mesaj tarihi:
normal uyku saati sayılabilecek bi saatte yat; hiç bi şey düşünme, yada kafanda bi nokta oluştur gözünün önünde ona odaklan uyu.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
Bir kaç gündür 4-5 te yatıp 10 da falan kalkıyordum dun sonunda vucudum iflas etti. gece 1 den akşamüstü 5 e kadar uyudum ayrıca hastalandım. Her yanım uyuştu hareket ederken her yanım ağrıyor. Siz siz olun zamanında yatın
Mesaj tarihi:
bu bi irade sorunu bende hergün 7 de yatıp 2 de kalkıyom bi sorunum da olmuyor.
sen eniyisi Prox anın dediği gibi yat 12 de nasılsa uyucaksın bende uyumam diyodum 6 da yatan insan 2 de uyudum lol
sabahlama cok zorlanırsın..[signature][hline]Booo
Mesaj tarihi:
tamam saolun arkadaşlar. Demek ki sabahlama fikri pek de iyi bi fikir deilmiş :) En iyisi uyumaya kasmak.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
insanlar sabahlamayı marifet sanıyolar ama malesef sadece bedenine zarar veriyo o kişiler :) bazılarıda sabahladım oley diye topic acıyo hehe[signature][hline].
Mesaj tarihi:
uyumak bana uzaktaki sevdiğime yakınlaşmamın tek yolu. Sadece rüya gibi sanal bir gerçeklik için bile uyunur. uyku gozlerimizi kapattığımız anda hissetiğimizden çok bir amaç olmalıdır.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Mesaj tarihi:
Uyucam die kasıp yatakta saatlerce dönmenin de bi anlamı yok ama...bi kez sabahlamaktan bişey olmas.ben şahsen uykum olmadan yatağa girersem asla uyuyamam.
Mesaj tarihi:
2 de yatıp 6.30 da kalkarım ben olsam sora ölü gibi gider uçağa binerim ama sabahlamam . Çünkü sabahlamaktan daha sıkıcı bir şey yoktur .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya ben de çok pis sorun var. sabahladıkça uyku düzenim bozulunca kendimi düzene sokmaya çalışıyorum bu yüzden sabah uyumamaya çalıştım ilk başta ve 11-12 gibi uykum geldi. bi yattım 2 saat sonra kalktım zımba gidibydim. artık paso 12-1 gibi uykum geliyor 2-3 gibi kalkıyorum sabah bidaha uyuyorum :)
Mesaj tarihi:
bişey annamadım.sabah uyuon 1-2 2-3 adıuaıs aklım karıştı.

neyse bence sabahlama.sabahlamak iyidir güzeldir de yolculuk oncesi yorucudur;([signature][hline]we are the youth of the nation
TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL

Zlorwf'u çok seviyorum!
Mesaj tarihi:
abi son son noktayı komuşsun bakıyorum :)[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
Mesaj tarihi:
ehue okadar karışık işte uyku düzenim :P

mesela şimdi uykum geldi. ama uyursam 2 saat sonra kalkıcam biliyorum :) 12 de yatıyorum gece 2de birden uyanıorum zınk diye ehuhe. sonra uyuyamıyorum sabaha kadar. sabah-öğlen arası uykum gelio o arada uyuyorum. düzene sokabilsem sokumca mesela şimdi 1-2 saat dayancam uykuya bakalım sabaha kadar uyiyabilcek miyim :)
Mesaj tarihi:
1 kere sabahlamaktan bişey olur nolur biliyomusun; sabahlarsın gün içinde uyursun sonra gecen uykun gelmez ve bu kısır döngüye girer sokmamak içinde ruh gibi dolaşman gerekir akşama kadar.[signature][hline].
Mesaj tarihi:
gece 4 gibi yatarım 1e kdr uyurum istisna olmadığı zaman
ama deseler 9 da kalkıcan 12 dede yatsam uyurum ne zaman yatsam uyurum yani[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
said:
Raid3r, 08 Temmuz 2004 22:52 tarihinde demiş ki:
ya ben de çok pis sorun var. sabahladıkça uyku düzenim bozulunca kendimi düzene sokmaya çalışıyorum bu yüzden sabah uyumamaya çalıştım ilk başta ve 11-12 gibi uykum geldi. bi yattım 2 saat sonra kalktım zımba gidibydim. artık paso 12-1 gibi uykum geliyor 2-3 gibi kalkıyorum sabah bidaha uyuyorum :)

Aha o çok feci bişey ya bendede var aynısı napcaz :)[signature][hline]Flamorph
Technology Blaster
City of Heroes Justice Server
Crosby,Stills,Nash & Young
Mesaj tarihi:
Bu saatte ayakta duranların yorumlarına pek güvenme. Yada güven :D[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları
Damak zevkinize göre...
MMMMm Nefissss.
Mesaj tarihi:
sen yüksek ihtimalle poponda pireler uçarken ben ve nim gibiler halen uyumamak için elinden geleni yapıyorla iki haftadır akşamları sabah yapıyorum. dünyada 4 şey çok mutlu eder insanı
1)sex
2)tuvaletini yapmak
3)uyumak
4)sex
:))[signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem
Sınırları çizilmiş bir bölgede ne kadar özgür olunur?
Mesaj tarihi:
o iki sex ten birini A$k ta yapabilirsin ama cokta uzer insani ya orasi ayri konu...

walla bnm almanya ya gitmek icin izmirden ist e aktarmali ucak verdiler ucak 8 de kalkcak siz 2 saa onceden burda olun demi$ti $erefsizler ben uyayamami$tim ali$igim sabahlamaya neyse zar zor 4 te uyudum 5:30 da uyandim ehe hava alanina yeti$tik 6 di saat ama 1,5 saat orda sap gibi bekledim :-p[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Mesaj tarihi:
hay allahım tam uyudum bugün 12de saat 4te ezan sesine uyandım. bi de nasıl korkunçtur burdaki imamın sesi pff. 1 saat kıvrandım yatakta ama yok kurtarmadı. ulan herif izin verse de bari 6-7 ye kadar uyusaydım süper olcaktı pff
  • Yeni Oluştur...