Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyku planlaması sorunsalı?!?!?

NuKe

Öne çıkan mesajlar

yarın sabah istanbula gidiyoruz. Ve de havaalanında 1 saat once olmamız gerektiğinden saat 6.30 da kalkmam lazım. Buraya kadar herşey guzel. ama 2 de uyumaya alıştığımdan, bu bir sorun haline geliyor. Bugun sabahlasam mı yoksa 2de yatıp 6 buçukta mı kalksam? siz olsanız naparsınız?
[sanırım garbage'a gider ama.. nyse..][signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

tamam saolun arkadaşlar. Demek ki sabahlama fikri pek de iyi bi fikir deilmiş :) En iyisi uyumaya kasmak.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

uyumak bana uzaktaki sevdiğime yakınlaşmamın tek yolu. Sadece rüya gibi sanal bir gerçeklik için bile uyunur. uyku gozlerimizi kapattığımız anda hissetiğimizden çok bir amaç olmalıdır.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben de çok pis sorun var. sabahladıkça uyku düzenim bozulunca kendimi düzene sokmaya çalışıyorum bu yüzden sabah uyumamaya çalıştım ilk başta ve 11-12 gibi uykum geldi. bi yattım 2 saat sonra kalktım zımba gidibydim. artık paso 12-1 gibi uykum geliyor 2-3 gibi kalkıyorum sabah bidaha uyuyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

bişey annamadım.sabah uyuon 1-2 2-3 adıuaıs aklım karıştı.

neyse bence sabahlama.sabahlamak iyidir güzeldir de yolculuk oncesi yorucudur;([signature][hline]we are the youth of the nation
TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL

Zlorwf'u çok seviyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

abi son son noktayı komuşsun bakıyorum :)[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
Sosyal ağlarda paylaş

ehue okadar karışık işte uyku düzenim :P

mesela şimdi uykum geldi. ama uyursam 2 saat sonra kalkıcam biliyorum :) 12 de yatıyorum gece 2de birden uyanıorum zınk diye ehuhe. sonra uyuyamıyorum sabaha kadar. sabah-öğlen arası uykum gelio o arada uyuyorum. düzene sokabilsem sokumca mesela şimdi 1-2 saat dayancam uykuya bakalım sabaha kadar uyiyabilcek miyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 08 Temmuz 2004 22:52 tarihinde demiş ki:
ya ben de çok pis sorun var. sabahladıkça uyku düzenim bozulunca kendimi düzene sokmaya çalışıyorum bu yüzden sabah uyumamaya çalıştım ilk başta ve 11-12 gibi uykum geldi. bi yattım 2 saat sonra kalktım zımba gidibydim. artık paso 12-1 gibi uykum geliyor 2-3 gibi kalkıyorum sabah bidaha uyuyorum :)

Aha o çok feci bişey ya bendede var aynısı napcaz :)[signature][hline]Flamorph
Technology Blaster
City of Heroes Justice Server
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

sen yüksek ihtimalle poponda pireler uçarken ben ve nim gibiler halen uyumamak için elinden geleni yapıyorla iki haftadır akşamları sabah yapıyorum. dünyada 4 şey çok mutlu eder insanı
1)sex
2)tuvaletini yapmak
3)uyumak
4)sex
:))[signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem
Sınırları çizilmiş bir bölgede ne kadar özgür olunur?
Sosyal ağlarda paylaş

o iki sex ten birini A$k ta yapabilirsin ama cokta uzer insani ya orasi ayri konu...

walla bnm almanya ya gitmek icin izmirden ist e aktarmali ucak verdiler ucak 8 de kalkcak siz 2 saa onceden burda olun demi$ti $erefsizler ben uyayamami$tim ali$igim sabahlamaya neyse zar zor 4 te uyudum 5:30 da uyandim ehe hava alanina yeti$tik 6 di saat ama 1,5 saat orda sap gibi bekledim :-p[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...