Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Bak şimdi gordum yukarıda DIEMASTER msn gelirsen yardımcı olurum demiş zaten amentesin scriptini o yazmıştı sanırım sorsan iyi olacak :)[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ya daha once bir script buldum bleeding scripti ama kendi bugsiz healing scriptti de içinde idi Ben sole istiyorum Mesela Katana ine burduk 2 ci vurusumuz sarj aldi diyelim *Olumcu Yara Alir* Diye bleeding Alicak Arkasindan 2 Sn sonra *Kan Kayberder* Demeye Başlıcak (Taki bandaj yada Bleeding iksirini icene Kadar) Her *Kan Kaybeder* Deyisinde Cani Biraz Daha Biraz Daha azalicakBu scriptti Suanda Amentes Uo Suncusu Kullaniyor Sw lere has.Birde bişi Daha sorcam ben bu stun olayini nasil yapabilirim hem disarm *silahsizlandiri* Hemde **Afallar** Nasil yapabilirim.![signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 On=@Equip if ( >= 98.1) src.events +e_bleeding endif On=@UnEquip src.events -e_bleeding Yukarıdakini istediğin silaha ekleyeceksin.. [events e_bleeding] On=@Hit if (&statf_stone) || () || () return 0 elseif ( == t_weapon_sword) && ( >= 98.1) if (rand(75) <= / 40)>) && !() && !() src.damage {3 5} src.hits ( - 7) src.skill fail var.act src.newitem i_bleeding src.act.equip src.newitem i_bleeding2 src.act.equip src.act src.sysmessageua hata,0,0,0 YaralandInIz return 1 endif endif [events e_bleed] On=@Death findid.i_bleeding.remove [itemdef i_bleeding] name=bleeding id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.events +e_bleed timer 5 On=@UnEquip cont.events -e_bleed if !(&statf_dead) endif On=@Timer timer 5 cont.sysmessageua hata,0,0,0 YaralandInIz cont.damage {3 5} cont.hits ( - 7) attr attr_decay return 1 [itemdef i_bleeding2] name=bitsin artik bu cile id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.events +e_bleed timer 31 On=@UnEquip cont.events -e_bleed if !(&statf_dead) endif On=@Timer cont.findid.i_bleeding.remove attr attr_decay remove return 1 Sanırım bu işini gorur kendin biraz duzenle elbet olacak.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Edit:Smile [Bu mesaj Lyn tarafından 07 Temmuz 2004 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Tşkler Üstünde Calişiyorum Zaten[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 mail ver yada msn bizim serverda kullandığımız diemasterın yazdığı healing.scp inede ayarlanmış olan istediğin scripti yolliyim[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Burada yayınlasan ne farkeder? Ps. şimdi deme sakın forumlarda uzun scp yazınca kızıolar diye bknz.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 [email protected] Mns Adresim bu yollarsan Gercekten Sevinirim Diger Bleeding Scriptlerini Denedim ama Memun Kalmadiö Acikcasi.[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Arkadaşlar su istedigim Bleeding Scripti Elinde Olan varsa burda Ayinlasin Lutfen 4 Gunden beri ugrasiyoruz lutfen.!!![signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 MSN adresimden ulas bulmaya calisacagim MSN: [email protected][signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar