wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Selam Arkadaşlar Ben bu amentes Uo Shardinin Bleeding Scriptini merak sicripte sahip olan arkadaşım varsda bu topiçin altina yasin lütfen...!!! Bu Scripttin araştırıp bazi degişiklikler yapmak istiyorum yane o scriptti biraz kavramak istiyorum. Sakin bana burdan arat demeyin 2 adet bleeding scriptti buldum Ama amentesin kullandigi Bleeding Scriptini Yada onun Bir benzerini Verirseniz Sevinirim.![signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesela katana ile vurdugu zaman *Olumcul Yara Alir* Yaziyo tememiz de Sonra Aradan 2 Sn sonra * Kan KAybeder* Demeye Başlıyo En sonunda Yarayi İyileştirmesen * Kan Kaybindan Olur* Yaziyo Ve healing systemide içinde idi scripttin yani nebulanin heal systemini siliyodun...!!![signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 [email protected] adresim bu mns dostum bikmiyom tüm shardlardamı kullanılıyo :D saol mns aciksimdi.[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Amentes'in Bleeding Scp'sini DIEMASTER yazmı$tı ama bir çok bugu vardı. Onları düzenLemi$tim eğer evde yedeğini buLabiLirsem yoLLarım. MSN: [email protected][signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: wolcano, 04 Temmuz 2004 21:58 tarihinde demiş ki: Mesela katana ile vurdugu zaman *Olumcul Yara Alir* Yaziyo tememiz de Sonra Aradan 2 Sn sonra * Kan KAybeder* Demeye Başlıyo En sonunda Yarayi İyileştirmesen * Kan Kaybindan Olur* Yaziyo Ve healing systemide içinde idi scripttin yani nebulanin heal systemini siliyodun...!!! dede cok değil sayua larını değiştirirsin :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: Mike, 04 Temmuz 2004 21:59 tarihinde demiş ki: mail msn ver gondereyim o amentes deilki tum shardlar kullanio lol Hoş bir noktaya parmak basmışsın :) said: Erutan, 04 Temmuz 2004 23:01 tarihinde demiş ki: dede cok değil sayua larını değiştirirsin :D tam yerine dokunmuşsun :lol: yarıldım buna[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 yahu cene calacanıza ben deniz garibe yardim etsenize :D su scripti varsa elinizde verin işte hadiya bu akşam cok lazim o script[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: Governor, 04 Temmuz 2004 22:43 tarihinde demiş ki: Amentes'in Bleeding Scp'sini DIEMASTER yazmı$tı ama bir çok bugu vardı. Onları düzenLemi$tim eğer evde yedeğini buLabiLirsem yoLLarım. MSN: [email protected] Alla alla aynı scp ındinolla da var sıfır bug enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Joker- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 [events e_bleeding] On=@Hit if (&statf_stone) || () || () return 0 elseif ( == t_weapon_sword) && ( >= 98.0) if (rand(125) <= / 40)>) && !() && !() src.damage {3 5} src.hits ( - 8) src.skill fail var.act src.newitem i_bleeding src.act.equip src.newitem i_bleeding2 src.act.equip src.act src.sayua 075f,6,6,0 * Olumcul Yara Alir * return 1 endif endif [events e_bleed] On=@Death findid.i_bleeding.remove [itemdef i_bleeding] name=osman aga bleed id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.events +e_bleed timer 5 On=@UnEquip cont.events -e_bleed if !(&statf_dead) endif On=@Timer timer 5 cont.sayua 075f,6,6,0 * Kan Kaybeder * cont.damage {2 4} cont.hits ( - 5) attr attr_decay return 1 [itemdef i_bleeding2] name=Editin Osman Aga id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.events +e_bleed timer 31 On=@UnEquip cont.events -e_bleed if !(&statf_dead) endif On=@Timer cont.findid.i_bleeding.remove attr attr_decay remove return 1 [ITEMDEF i_potion_bleed]///////////Bleed Potion ID=i_bottle_ORANGE TYPE=T_POTION NAME=Bleed Potion TDATA1=i_bottle_empty RESOURCES=i_reag_garlic, i_bottle_EMPTY SKILLMAKE=ALCHEMY 85.1 ON=@Create COLOR=060 MORE1=s_Cure MORE2=40.1 ON=@DClick if !(rand(5) == 1) if () src.findid.i_bleeding.remove src.effect snd_spell_poison src.effect 3,0376a,2,10,1 src.sayua 048,6,6,0 *Yarasini Tedavi Eder* remove src.act i_bottle_empty else src.sysmessage Bekle endif endif [eof][signature][hline]UO Turk | Joker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Joker- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 healing scriptini düzenlemen lazim vede bleed potionu alchemy menusune eklemelisin kolay gelsin[signature][hline]UO Turk | Joker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Bu arada bence Bleed Potion kullanma çok basit bişiy olmuştu hiç birşeye baglı olmadan bleed den çıkıyosun :D [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 04 Temmuz 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Arkadaşlar Tşk Ederim Vardsa Daha yollayin bana Cok Cok Tşk Ederim Bleeding Scriptleri İsterimdaha :)[signature][hline] DIEMASTER Senin Scripttide Yollarmisin..!!! [Bu mesaj wolcano tarafından 05 Temmuz 2004 10:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Arkadaşlar uo.anet.net.tr/ultimadevelopers kapandimi bu link daha dosrusu ultima developers kapandimi ordadaki bleeding scriptti bulmustum sitenin yeni linkini bilen varsa sölesin pls...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 adresi değişmişti . tyenisini hatırlayamıyom Coder a pm den mesaj at söler :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: wolcano, 05 Temmuz 2004 10:22 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar Tşk Ederim Vardsa Daha yollayin bana Cok Cok Tşk Ederim Bleeding Scriptleri İsterimdaha :) Msn gelirsen yardımcı olurum[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 [email protected] msn adresim bu diemaster su senin yazdigin healing scripti icinde olan bleeding scripti olmasin...!!![signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Burdanda bulabilirsin... http://www.ultima-strike.com/page.php?id=72[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Tşk Ederim[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Arkadaşlar Yokmu Başka Script Yayinlayan Site Bilen ya ultima developers yeni adresini bilen varsa sölesin lütfen ordaki bleeding scriptini indiricem ama adresi yok...!!![signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 biz yeteriz :D[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: wolcano, 06 Temmuz 2004 17:55 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar Yokmu Başka Script Yayinlayan Site Bilen ya ultima developers yeni adresini bilen varsa sölesin lütfen ordaki bleeding scriptini indiricem ama adresi yok...!!! www.webkeyfi.com/ultimadevelopers[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. [Bu mesaj Lyn tarafından 06 Temmuz 2004 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 link calısmıyor[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 En son burasi idi bilemiyeceğim ama googleda aratın bulursunuz ben bunu oyle bulmuştum :)[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 link calisiyoda istedigim bleeding.scp bulamadim off ya forumda biyerde var ama ben bulamiyom neden se healing systemide dahildi içine bleedingin offff[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Sen bandaj ile yara geçirmek istiyorsun anlaşılan bunu nebulanın healing sistemini inceleyerek yapabilirsin diye düşünüyorum poisoning'e benzeterek yoksa geri kalanı aynı bir farklılık yok.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar