Luriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Ben dün varolan 2x1 800 mhz ramlerimi çıkardım 2x2 1066 mhz ram taktım ama hiç mavi ekran almadıgım makinemde 1 günde 2 mavi ekran sayısız programda oyunda fatal yedim. Benim kendi hatamdan kaynaklı birşey olabilir mi yoksa ramlerde mi sorun vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 latencyleri gevset biraz, ayarlarini manuel yap. gevsek latency ile devam ederse timing i biraz gevset (mesela 1000?) devam ederse anakart rami sevmemis diyip gecicez yapicak bisey yok. edit : ek; 2gb 1066 lik ram 1gb 800 luge gore hayli farkli bir voltaj istiycek, ilk soyledigim latency ve timinglerdne once voltaji 2.2, yine yemezse 2.3 e kadar cekmeyi deneyebilirsin. orthos benzeri bi memory test ile de ayarinin stabilligini kontrol etmek gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 abi ben o kadar anlamıyorum hiçbişi anlamadım :P yarın götürüp değiştirmeyi düşünüyorum ama bilemedim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ramlerini yaz ayarlari yazayim o halde ben bi bios da cebellesirim dersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yeni aldıklarım bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 giriyorsun mob tweak e bios dan, ram hedelerini automatic degil manual a aliyorsun. zaten direk 1066 olarak gorecektir ram i, ardindan timingleri cas dan baslayarak ilk 4 tanesi 6 6 6 18. asagidan da ram voltajini 2.2 ye aliyorsun. iki farkli gosterimi olabilir direk 2.2 secersin. veya +0.1 seklindedir. standardi 1.8 oldugu icin +0.4 diycez. ama aslinda vazgectim madem bi fikrin yok bosver kurcalama =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ahah 6 6 6 18 yaptım sonra içime sinmedi autoya getirdim bilgisayar açılmadı bidaha bios pilini çıkarmak zorunda kaldım :P 5 7 7 24 görünüo bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ya beyler bugün farkettimde benim eski bir laptop var 2.6 işlemci var asus marka bilgisyarımda ram 192mb gözüküyor ya!?!? nasıl düzeltebilirim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 e 192dir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Luriel said: ahah 6 6 6 18 yaptım sonra içime sinmedi autoya getirdim bilgisayar açılmadı bidaha bios pilini çıkarmak zorunda kaldım :P 5 7 7 24 görünüo bu arada RAMler bozuk olmasın? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 beyler nasıl düzeltebilirim bu sorunu? 192 mb gözüküyor 64te başka bişiyle paylaşıyor 256mb ram var oysa 1gb olması lazım ramin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Bayılıyorum şu başkasının konusuna girip başka bir soru soranlara :D Açsanıza olm 1 konu zor iş sanki cık cık cık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bir dahakine açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar