huun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 6 senelik ankara maceramda 6 kere metroya ya bindim ya binmedim; ancak şunu söyleyebilirim: toplu ulaşımın en medeni olduğu yer ankara metrosudur türkiye'de.
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 en basitinden istanbuldan bi ark geldiğinde ezikleniyorum adam bu ne lan diyor. neyse abi vazgeçtim, bu kültürü de öğrenmesin ankara zaten yeterince kültüre ev sahipliği yapmış di mi kültürler şehri. tamam abi istediğiniz gibi durun merdivenlerde, döşek atın abi isterseniz farketmez. teknolojiden mahrum bırakarak sağlıklı bir şekilde bir 2 sene daha merdivenlerden koşacağım ben. bide o tabelalara da boşuna para veriyorlar, isterse billboardlara assınlar tvde reklam versinler, i.melih yürüsün soldan yine değişmez şu toplum. boşuna avrupa kentlerine benzetmeye çalışmasınlar yani.
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Ankara dediğininz yer bol alışveriş merkezli bir köy irisidir.
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Köyde en azından mesafeler az, kasaba daha uygun olabilir ankara için.
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 her ne kadar 15 yıl ankarada geçtiyse de, başlarda çok da istemeden izmir'e gelmiş bi insan olarak ankara'nın kötülenmesinden garip bi haz almaya başladım. kötüleyin evet o ye :D
Queen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 izmir'de de yok aslında merdiven adabı ama kimsenin acelesi olmadığından sorun olmuyor. ankara'da bazen yürüyen merdivendeki o izdihama karışmak tamamen insan gücüyle çıkmaktan zor geliyor.
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 her topikte ankara'ya sataşanların çocuğu olmasın.
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 yok çocukları olsunda büyünce de paticik'e üye olurlarsa banlansınlar
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 kingpin said: her topikte ankara'ya sataşanların çocuğu olmasın. olsun ama şöyle birşey çıksın ortaya.
Öne çıkan mesajlar