yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Demin bi bakayım ogz'nin sitesine dedim de bununla karşılaştım. Çok ilgincime geldi okuyun isterseniz siz de =p http://www.oyungezer.com.tr/haberler/level-dergisine-acciik-mektup-200911031922/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 lan bi bilgisayar oyunu için yapılacak şey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hahah aynı şeyi düşündüm yazının sonunda dedim kendi kendime koca adamlar oyun kavgası yapıyor diye :D ama adamların işi bu sonuçta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 forum tro0llemek diye bişey var böyle saçma bir mektup yerine gidip level forumlarını bassaydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bunlar birbirini ciddiye aliyorlar anlasilan :) okuyucu almiyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 işi sadece para olan bir dergi level. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 oha level tam bir les olmus, hele firatin yorumlarda yazdiklari (level incelemesinde) oyungezeri hakli cikariyor direk level forumlarini mi trollesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 veya 4 chane AC2 ye 6 puan vermisler diye link verelim, onlar halleder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yap abi biz izleriz sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 forumu trollemeye gerek yok zaten 5 kişi falan takılıyor forumlarında. öyle katı kurallar var ki de'leri da'ları ayırmak zorundasın yazmak için falan yoksa fırça yiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Ayıp cidden yapılanlar. Zaten o Elif denen karıya uyuz olmuştum, güzelliğiyle ergenliğe yeni girmiş bebeleri dergiye çekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 razzRaziel said: öyle katı kurallar var ki de'leri da'ları ayırmak zorundasın yazmak için falan yoksa fırça yiyorsun.e paticikten farklı değilmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Level = Penguen Oyungezer = Uykusuz. eski olmakla en iyi olmak ayni seyler degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 teaa 1998 eylül yada ekimde levelda ultima online ı yazmıştım lan :D 6 sayfamıydı neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bende bu ay son kez yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 e oyungezer de mallık etmis ama. tamam level'ın yaptıgı mallıgın onde gideni de, oyungezer'e ne oluyo ki? istedikleri gibi incelesinler. zaten okuyan insan bu ne bicim inceleme lan, kafanıza scım sizin der. demeyen de fanboy falandır ya da elif akça'ya aşıktır. off ya cocuklugum hep su dergileri okuyarak gecti, gelinen duruma bak. baya vakit kaybetmişim galiba ama o zamanlar internette oyle iyi inceleme yoktu. ya da benim haberim yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Oyungezer Level aynı meyvenin farklı renklisi diye yazmıştım düşüncelerimi daha önce de yazmışımdır, Cem Şancı'yı, Sinan Akkol'u, Teğbek Ölek'i severim, ama her iki dergi de PC GAMER'in %10'u kadar dokümanter, derinlik sahibi dergi değil. Oyungezer "darth vader mi döver mario mu" türü dosyalarla dergi doldurmaya, Level'de kokain çeker gibi içerik doldurmaya son vermedikçe iki dergiyi de almayacağım Ha, güzel bundle oyun verirlerse alırım sadece o başka konu, çünkü her iki dergi de aldığımda paramı sokağa atmışım izlenimi uyandırmamayı başaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 offf leş drama. bi de birbirini tanıyam adamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 elif akça bunlardan hangisi ? http://img691.imageshack.us/img691/9144/lolmusunnesin.jpg son ikisinden biri ise normaldir AC II'ye o kadar giydirmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ahah aynı aramayı ben de yapmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 lvl'ın inceleme de kötüymüş hakkaten ya, hiçbir şey yok resmen içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 resimlerde soldan ikinci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 oyun incelemesi yapan bir bayan baştan itici geliyor bana ya ehue :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bu elif şey değilmi ya, cem şancıyı peşinden sürüklemişti 10sene önce asdfk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar