Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu oyunu oynamak için..............

chagy

Öne çıkan mesajlar

bulaş arkadaş bulaş.ben free shard larla başladım ve 3 senede çok güzel günler geçirdim,çok güzel dostluklar kurdum,yaşadım.bulaşma diyenler bu oyunun hala tam anlamıya oynayamayan kişiler olarak sanıyorum.sen kalitenden ödün vermedikçe gayet güzel zevk alırsın,aldırırsın.herkesin söylediği gibi yaşamınıda alt üst etmez.hatta öyle günler olurki uo da yaşadığın anlar sana pozitif enerji verir.
Sosyal ağlarda paylaş

derim bak bu oyunu oynayanların dersleri %55 düşüş gördüm şahidim.Adamın Turkçesi ilk donem 5 ken 2. donem 3 e düşmesının nedeni ne olabilir? sadece turkçe değil diğer derslerde var cocuk pashalar gibi bıraktı uo yu :)[hline]God's mercy and grace
Trabzon was back
Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni
Koparinggg
Sosyal ağlarda paylaş

yaw benim okul var daaçık öğretim pek etkilemez,zaten sürünüoz buralarda...

biri bana bu oyun nasıl oynanır anlatırsa sevinirim,yani demek istediğim ne yapmam gerekiyor hangi siteden girmem gerekio etc..bi anlatan olursa valla çok sevinirim...[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun...
Sosyal ağlarda paylaş

Başlamazsan büyük yanlış yapmış olursun bırak hayatını ele geçirsin damarlarında aksın oyun rahat bırak kendini.....serbeest........
ohhhhhhhhh..........
*kafayı necro kasmaktan kırmıştır*

:P :P şaka tabi bi yana ama cidden başlanılıp bırakılamaz bir oyun ama....bence değer gibi geliyo eğer cidden bişey kaybediyosan...
PS:bende yeni başladım osi ye görün halimi ibret alın :P[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
abi aşmış bişey o cici bebe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...