Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Küfürleşme olmamış. Çocucğun saf duygularıyla oynamayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bu forumun linkini versenize elemana lol[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Adamın bana attığı p/m: be .......... .......... ulen yavsak sana sormam gerektigini bilmiyordum........... senin ananada en kisa zamanda bi mail atacagim ......... ..... akacak bu olaya sen nediyosun ......? :evli: :D[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: -Mix-, 08 Temmuz 2004 02:17 tarihinde demiş ki: bu forumun linkini versenize elemana lol Sakın. Bi bonzi buddy daha olmasın. [signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. [Bu mesaj kiddo tarafından 08 Temmuz 2004 04:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Ahahaha kiddo ingilizceden - Türkçe olayı yardı :D[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 olsun be kiddo ben diger bonzye fıstıklarımın hepsini atamadım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 cep telefonunu yazmış switesinin en altına. arayıp özelden çağrı bırakalım dlirsin ha bu arada Ortadoğu ve Balkanların En İyi Ocakcısı ve Garsonu Necati DAMAR... lol ehe[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 08 Temmuz 2004 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 :D Biri bana pancake olayını anlatabilir mi? :D[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 http://eng.tatu.ru/forum/viewtopic.php?t=59&postdays=0&postorder=asc&start=60 bilimyom burayı okudunuz mu ama ben maalesef okudum ve üzüleyim mi yarılayım mı karar veremedim :)[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Ya niye küfür ediyosunuz. Adamı işletcektik işte ya. dostluk kurup sıvıycaktık.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Abi bizim elemana arattım adamı,baya kapışmışlar kaydı da var. O eleman foruma üye olup küfür etmiş telefonda konuştuklarının devamı olarak kusra bakmayın :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ya lol abi sensible ve kiddo süpersiniz ya :)[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar