Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 PAuasdyhfudshfds abi bunedir Ya YARILDIM AUHFsuahfduhs http://necdetkuru4917.sitemynet.com/ <<<< HAUAHAUAH ARKADAŞLAR ŞUANDAN İTİBAREN İŞLETME EKİBİMİZ HAREKETE GEÇMİŞTİR! EN KISA ZAMANDA İŞLETİP FORUMLARA KOYACAZ KOYMAYAN ŞEREFSİZ! :D[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: karakedi, 06 Temmuz 2004 00:49 tarihinde demiş ki: lol bu sufermiş, arada bir "hey burası ingilizce konuşulan bir forumdur" diye mesaj atanlar bile var. tabiki bizimki takmamış :) Takarlarmı? Takmazlar tabi. AŞK ENGEL TANIMAZZAKFASHF!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 şimdi cahilliğimi affedin ama http://necdetkuru4917.sitemynet.com/ burdaki Yulia ünlü bir şahsiyeti yoksa adam ölesinemi bulmuş :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Sensible88 demişki; Kardeşim hastamısın lan ne milletin bacısına sarkıyosun! AYIP DENEN BİŞEY VAR DİMİ! Ayrıca ADAM OL LAN!puahahaha[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 06 Temmuz 2004 11:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Muahaha bak nası kavga çıkarıyom orda[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ordaki bir diğer türk kardes.....ne dalgasi be..... ben avrupa danim......... moskova da yasiyorum......inigilizce,türkce, almanca ve russca konusuyorum........ adamlar tartşıyor yaaaaa :D bi günde 2 türk çıakrmı bi yerden sizcede garip değil mi diyor auhsauhsuıahsauısha[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 garibin biri yazmış its amaszing how some people can speak two languages i can only speak english ahh ahh bilmiyo ki onlar türk yani hiç dil kalmasa vücut diliyle hallederler işlerini :D[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 *kopar*[signature][hline]Only god can judge me ! Beni sadece tanrı cezalandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Lol koptum ya. Hahahaha yurdum insanı ne dersin.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ulan cevap yazdım rahatladım valla. Oh bea.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Arkadaşlar hadi herkes üye olsun adamı makaraya alıyoz :D[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 kiddo English:Please. This is a public forum. If you have kinda feels about julia. Share it like normal people. And share it in english please. As i can see you re educating in University. If as you say "my english is a bit" Laughing then you can ask for help to other students at the university. PLEASE! ahjahahhsoaıhsıoahsoıahsoıahısahoshaıoshaoshaoshıoa sence anlamışmıdır? :D[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ueahaeuhaeuhaeuh komedi ya hemen işletmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bide adamın ısparta anılarına bakın puaheuaehhoaeheauoheauohaeuoaehuaehaeuhae İPTALİM................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Abi inanamıyorum ben şaka gibi bu ya :D "Kardeşim Osman ve ben..." spaufhdsuhfds[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Uzun zamandır bu kadar gülmüyordum. Allah da sizi güldürsün ahaahahahauahuahahahahauhaahuahuahauhauha[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 BU NE BE LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 şu gerizekalı pancake muhabbeti nedir hala bişey anlamadım. her postta bir pancake lafı geçiyor ya bunlar geyik yapmasını beceremio yada ben hödüğüm :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 kiddo yardı zuahahaha[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Malchik wrote: For gods sake, this is a english forum! necdetkuru: ne diyorsun sen!....[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 http://eng.tatu.ru/forum/viewtopic.php?t=59&postdays=0&postorder=asc&start=60 en alttas kiddoyla atısıyo loooooooaldasd rleasodtg adfhgjkmadfphmadğpfhnasğdnpgj[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ZUahZUAHUZAHAZ Adam bana Küfür etmiş uadshfsduhf :D[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Necdetkuru demişki: No. I'm not speak yugoslavian.... Sensible88 demişki: Kiddo'nun söylediklerine ek olarak; Ulan denyo! Kodumun sübyanc?s?! Sen kaç ya??ndas?n Julia kaç ya??nda Sap?k Denyo! Necdetkuru demişki: bana e mailini birak bak neler olacak......... Kiddonun translate'i süper türkçeden ingilizceye LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ekipten bi arkadaşa verdim numarayı işlettik :) Hostu olan varsa yardımcı olsun lütfen yollayayımda upload etsin biyere koyalım buraya[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 aşırı aşık adam ya :) yada niyeti kötü[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar