Luxor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 darth vader'ın force fx lightsaberını arıyorum. eğer elinde olup satmak isteyen varsa bildirirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 oha aynı başlığı açıcaktım dün unutmuştum evet bende arıyorum hatta ekstradan kapşonlu falan jedi kostumu de nasıl elde edebiliriz kostüm partisine jedi olarak gitme planım var da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Ben de istiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hocam seninki sallanıyor güzel benimki biraz kısa kalmış yodanınki ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 pahalı soyu olanlardan mı bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 2009 sonları. lightsaber hayali ve sevdası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bana böyle pahalısı lazım değil en dandiklerinden istiyorum cüppe giyince jedi olduğum anlaşılması için yoksa sırf cübbeyle embesil gibi olabilirim. gerçi lightsaberlada embesil olabilir hmm sakalımı biraz daha uzatıp boncuk takıp gözüme kalem çekip jack sparrow mu olsam yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bikaç sene daha bekleyin lan hakikisini yapcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Obiwan model var bende , Dark Side a geçtiğim için ihtiyaç fazlasıdır şu an . Teklifini bekliyorum. (Ciddiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 darth maul'un ki varsa bende alabilirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Katharsis said: Obiwan model var bende , Dark Side a geçtiğim için ihtiyaç fazlasıdır şu an . Teklifini bekliyorum. (Ciddiyim) Ve türkler, uzayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 mace windu modeli yok mu kimsede ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 50 dolara hangi model isterseniz yollayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 DoruK said: 50 dolara hangi model isterseniz yollayayım 50 dolar iyimiş yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 şu anda harcayabilecek keş 50 liram var mümkün değil biliyorum ama yinede sorayım 50 liraya olabileceği varsa alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Bunların malzemesi kaliteli mi adi aliminyum plastik felan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Katharsis said: Obiwan model var bende , Dark Side a geçtiğim için ihtiyaç fazlasıdır şu an . Teklifini bekliyorum. (Ciddiyim) Senin önerdiğin fiyatı duyalım (Bende ciddiyim) Bu aralar almaya niyetliyim bir tane gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 50 lira uyar bi işime yaramıyo bi hevesle almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Katharsis said: Obiwan model var bende , Dark Side a geçtiğim için ihtiyaç fazlasıdır şu an . Teklifini bekliyorum. (Ciddiyim) force fx in mi obi wan modeli var? ben darth vader versiyonunu arıyorum açıkçası, fakat eğer obi wan modelini de satmayı düşünrsen düşünebiliirm belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 darth maul var elimde ama sanirim 2 lightsaber i birbirine baglama aparati kayboldu =) her sekilde, 2 tane kirmizim var elimde tekliflere acigim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Arkadaşlar elimdeki Force FX değil , bi ara buraya fotoğraflarını koyucam. Yani inanın hatırlamıyorum aldığım zaman üzerinde ne yazıyodu vs. Ama bi kere açılıp kapanma gibi bi olayı var Force Fxler sabit kalıyo youtubeda incelediğim kadarıyla . Ses effectleri vs mevcut yine , dediğim gibi ilk fırsatta ekliycem fotolarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Resimleri bekliyoruz :D Merak ettim nasıllarmış. Darth Maul bağlanmadan oluyormu yaa sanki düzgün durmaz gibi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 2 tane ayrı lightsaber olarak duruyorlar su anda baglanmadıkları icin. baglanınca hicbi yerde bisi yapamıyorduk ondan boyle kullanmaya basladık, sonra noldu o aparata bilmiyorum. zevkli aletler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Fistan said: 2009 sonları. lightsaber hayali ve sevdası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 darth vader in kirmizi renkli forcefx saberi var, gecen yil almistim. Satmayi dusunmuyordum, ama belli olmaz, ilgilenen varsa pm atsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar