Pluton Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Merhabalar, siteme Javascript Disabled olarak girilmesini istemiyorum. Server-side önemlemlerimi aldım ama içim yinede rahat etmeyecek. Özellik firefox'un NoScript eklentisini yükledim ve öyle denedim. Ancak ben yinede istiyorum ki javascript olmadan girilmesin benim siteme, php'de get_browser fonksiyonu ile birşeyler yapılabilinir ama oda tam istediğimi veremiyor. Browser'dan değiştirilebiliniyor nihayetinde. Sormak istediğim Javascript'in açık olup olmadığını sunucu taraflı kontrol etmek mümkün müdür? Mümkünse nasıl mümkündür ? Şimdiden teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 tagiyla baslayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Pluton said: Sormak istediğim Javascript'in açık olup olmadığını sunucu taraflı kontrol etmek mümkün müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 javascript client tarafli, sunucu tarafindan kontrol edemezsin. veri sunucudan cikip clienta geldiginde, o bilgiye ne oldugunu sunucu takip edemez. sunucunun yapabilecegi tek sey, clienta "arkadasim js calistirabiliyo musun? calistirabiliyosan sunu oku, calistiramiyosan bunu oku" diye sormaktir. ve bunu da client tarafinda yapmak zorundadir dogal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 js kodunu yine bir js cagrisiyla yukleyebilirsin. boylece js calismayan makinada js kodunun gosterdigi icerik gozukmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar