Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bedava güzel bi mmorpg vardı ya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mage klasslarından fire mage,earth mage filan seçebiliyorduk.savaşçı veya thief olabiliyorduk ayrıca dojo lar filan vardı.öldüğün zaman dirilticek potion vardı.neydı bu oyunun adı ?
web tabanlı bir oyundu ayrıca[signature][hline]
Mesaj tarihi:
yaw sum bu değil

ya hatta ilk levellarda rat fln geliyordu biliyodum ya bear baya güclüydü fln biliyom abi potion fiyatı 25 altındı ama hatırlayamadım işte[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ]
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Mesaj tarihi:
Eheh firmalar yeşil kağıtların kokusunu aldı bir kere, kolay kolay bırakmazlar peşini.
Yani çok şey istiyorsun. (İstiyorum.)[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Mesaj tarihi:
merküre alalım seni[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
geç kaldın windows updaterım simdi bana mesajı yolladı gemi kalkmış :( şansına küs[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ]
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Mesaj tarihi:
Her yer Mmo oldu yok Resident evil için de çıkçak yok Lotr için de çıkçak yok Fallout un mmo su çıkçak bir championship in mmo su çıkmadı çıkarsa şaşmıycam Wow çıksada diğerleri çöpe gitse[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
yok yok flash lı olan degıl erutan ın soyledıgı tam olarak.

said:
Erutan, 06 Temmuz 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
yaw sum bu değil

ya hatta ilk levellarda rat fln geliyordu biliyodum ya bear baya güclüydü fln biliyom abi potion fiyatı 25 altındı ama hatırlayamadım işte
[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
screamer, 07 Temmuz 2004 00:32 tarihinde demiş ki:
bir championship in mmo su çıkmadı çıkarsa şaşmıycam

Çıkarsa çok iyi olur aslında :)
  • Yeni Oluştur...