Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 oyyy yirim kıyamam ona. amanda aman kırılırmış. gel bebeyim bende geliyim sizinle. fsdfshfjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Vingthor said: fizik dersinde 2 saat boyunca öyle oturup evede 1.5 saatte döndüğümde eve geldiğimde donumu sıktım su çıktı o derece. abi sorumluluk sahibi misin nesin, hazır ıslanmışsın git evine yat işte sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 sorumluluk sahibi sensin imzan yüzünden takdir ediyorum. bir insan bu kadar anlayışlı bu kadar düşünceli olamaz. gözlerimiz rahat artık imza okurken. (hepbiraazdan) saol saeros saol dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Vingthor said: bugün okulda tam o e-cafe'nin orda tentesel zımbırtının altına koşarken tentenin yırtılması ve tentenin içindeki bütün suyun üzerime boşalması (çok seksi). fizik dersinde 2 saat boyunca öyle oturup evede 1.5 saatte döndüğümde eve geldiğimde donumu sıktım su çıktı o derece. çocuklarım öldü hissediyorum. kısır kalmış falan olabilirim. *yaylılar girer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar