Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aranıyor: 2006 Skoda Octavia kullanıcı kitapçığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
skoda vw ın ama hıc haz edemedım ben bu aletlere
2007 skoda fabia 1,4 tdi aldım aynı zamanda Vw caravella var cok aksesuar aynı ama hıc vw tadı vermıyor arac
tamam farklı kategorı ama skoda nın kalıtesı bıraz dusuk tutulmus sankı
Mesaj tarihi:
Selam,

Elbette kalite farkı var araçlarda. Sonuçta daha ucuza satılan daha ucuz maliyetli model :)

Audi
VW
Skoda
Seat

Sırlama bu şekilde diye biliyorum ben. Bently'i yazmadım, ayıp olurdu :P

Saygılar.
Mesaj tarihi:
genel siralama o sekilde degilde daha ziyade,
audi > seat
vw > skoda seklinde diye dusunuyorum.

seat ile skodayi direk kiyaslayabilirmiyiz bilmiyorum, sonucta hitap kitleleri farkli.

@gazi aldim, buyur opelinki. http://www.vauxhall.co.uk/vaux/owners/servicing/servicing.do?method=view

bazi ufak tefek seyler ulkeden ulkeye gore degisir gerci. ama genelde herturlu servis dokumani ureticinin enternasyonel sitesinde veya britanya sitesinde bulunuyor.
o da olmadi pdf olarak malum yerlerde bulunabiliyor.
o da mi olmadi? enternasyonel siteye rica maili ile edinebiliyoruz.
Mesaj tarihi:
Selam,

Vallahi Leon'un içini gördükten sonra ve Fabia, Octavia gibi serilerdeki kaliteyi tam olarak kıyaslayacak Seat modeli bulamadığım için içimden gelen ve mantığımın söylediği Skoda'nın üstte olması gerektiği.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Selam,

Ama şimdi o Leon'un içi nedir abi! Dışı karizma, içi Çin işi resmen. Sportiflik ve karizma "sıfır"!

Superb falan süper yeni kasasında ama rakam oldukça yüksek :)

Yakında A4'ümü satışa koyacağım :( Diesel bir Octavia düşünüyorum (bagajı beni benden alıyorrrr)...

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Selam,

Evet. 2007-2008 model 1.9TDI düşünüyorum ben, şöyle servis bakımlı hasarsız birşey. 4x4 olanlarında 6 ileri vites var. Veya 2.0TDI olanlar 6 ileri. 5 ileri vites ile şehirler arası yolda 140-160km/h bandında çok tüketir gibime geliyor :

Saygılar.
Mesaj tarihi:
para su skodayı ıyıce bı arastır derım .Bu bendekı gerzek 1,4 tdı 3 sılındır fabıa 40 lıra mazotla 120 km yol gıttı fena fazla yaktı .Kı tamırcıde soyledı cok yakar bunlar dıe keza 3 sılındır ne hıkmetse harbı fazla yakıyor .Hyundaı vardı o da ole fazla yakardı.
Mesaj tarihi:
Selam,

3 silindir zaten normalden biraz daha titreşimli çalışıyor yapısı sebebiyle. Küçük hacimli istemiyorum motoru. HP düşük olabilir ama hacim küçük olmasın mümkünse. Yoksa 1.3CDTI Astra güzel bir seçenek ;)

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...