paramecium Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Selam, Yahu bu tarz otomobil kullanıcı kitapçıklarını nereden bulabiliriz? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 http://new.skoda-auto.com/com/service/documentation/octavia/Pages/0609.aspx http://new.skoda-auto.com/com/service/documentation/olders/pages/octavia.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Bi teşekkür et adama para, kral paylaşım +rep AYnısının opelinden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Selam, Şimdi indirdim ve teşekkür ne demek; gördüğümde yanaklarından bile öperim... Accayip makbule geçti ;) Artık Audi'm ile yolları ayırma vaktim geliyor : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 skoda vw ın ama hıc haz edemedım ben bu aletlere 2007 skoda fabia 1,4 tdi aldım aynı zamanda Vw caravella var cok aksesuar aynı ama hıc vw tadı vermıyor arac tamam farklı kategorı ama skoda nın kalıtesı bıraz dusuk tutulmus sankı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Selam, Elbette kalite farkı var araçlarda. Sonuçta daha ucuza satılan daha ucuz maliyetli model :) Audi VW Skoda Seat Sırlama bu şekilde diye biliyorum ben. Bently'i yazmadım, ayıp olurdu :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 genel siralama o sekilde degilde daha ziyade, audi > seat vw > skoda seklinde diye dusunuyorum. seat ile skodayi direk kiyaslayabilirmiyiz bilmiyorum, sonucta hitap kitleleri farkli. @gazi aldim, buyur opelinki. http://www.vauxhall.co.uk/vaux/owners/servicing/servicing.do?method=view bazi ufak tefek seyler ulkeden ulkeye gore degisir gerci. ama genelde herturlu servis dokumani ureticinin enternasyonel sitesinde veya britanya sitesinde bulunuyor. o da olmadi pdf olarak malum yerlerde bulunabiliyor. o da mi olmadi? enternasyonel siteye rica maili ile edinebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 paramecium o sıralamada seat bi üstte olması gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Selam, Vallahi Leon'un içini gördükten sonra ve Fabia, Octavia gibi serilerdeki kaliteyi tam olarak kıyaslayacak Seat modeli bulamadığım için içimden gelen ve mantığımın söylediği Skoda'nın üstte olması gerektiği. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paramecium Autoshow'da Octavia'nın içine bindiğinden beri Skoda'yı Seat'a tercih eder oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Selam, Ama şimdi o Leon'un içi nedir abi! Dışı karizma, içi Çin işi resmen. Sportiflik ve karizma "sıfır"! Superb falan süper yeni kasasında ama rakam oldukça yüksek :) Yakında A4'ümü satışa koyacağım :( Diesel bir Octavia düşünüyorum (bagajı beni benden alıyorrrr)... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ocativa piyasadaki en iyi fiyat/performans araç bence de. elegance'ı on numara özellikle.. ayrıca bagaj> adam öldür koy içine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Bu Hatchback modeli galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Selam, Evet. 2007-2008 model 1.9TDI düşünüyorum ben, şöyle servis bakımlı hasarsız birşey. 4x4 olanlarında 6 ileri vites var. Veya 2.0TDI olanlar 6 ileri. 5 ileri vites ile şehirler arası yolda 140-160km/h bandında çok tüketir gibime geliyor : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 para su skodayı ıyıce bı arastır derım .Bu bendekı gerzek 1,4 tdı 3 sılındır fabıa 40 lıra mazotla 120 km yol gıttı fena fazla yaktı .Kı tamırcıde soyledı cok yakar bunlar dıe keza 3 sılındır ne hıkmetse harbı fazla yakıyor .Hyundaı vardı o da ole fazla yakardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Selam, 3 silindir zaten normalden biraz daha titreşimli çalışıyor yapısı sebebiyle. Küçük hacimli istemiyorum motoru. HP düşük olabilir ama hacim küçük olmasın mümkünse. Yoksa 1.3CDTI Astra güzel bir seçenek ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar