SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 PC download yaparken restart atıyor. Haliyle anti-virüs yükleyemiyorum. Sistem geri yükleme max 10 gün geriye atıyor o da işe yaramıyor. Recovery de yok. Yardım edin pls ne yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
notnicecream Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 öyle bir imkanım yok şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
notnicecream Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 olduğu kadarıyla idare et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 başka bi yerden download edersin.usb bellek ile bilgisayarına atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 en güzeli udb'ye başka bir pc'den linux kurup onunla açıp clamwin ile taratmak clam ile usb'den taratma konusuna da bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ya da linux livecd bulup, dogrudan clamAV yukleyip virusu temizlemek. Anakartin USB'den boot'u destekliyorsa, flashdisk'e kucuk distro'lardan kurup da ayni islemi yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Virüs dolayısıyla restart attığına nasıl emin oldun? Bu tür problemler sadece virüslerden değil başka yazılım ve donanım(örneğin bozuk ram) dolayısıylada olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Allah'ın dağındayım başka bir pc bulma vs. söz konusu değil. @Rock haklısın hocam onada bi bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Bilgisayarı güvenli modda açmayı dene. Virüs yada yazılımdan dolayı olan birşeyse güvenli modda düzgün çalışam ihtimali daha fazla olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ben yasamistim bunu, geriye sayma mi cikiyor (yani bilmemne saniye sonra geriden baslatilacaktir diye) yoksa direk mi atiyor? sayma ciktigi anda calistir'a birsey yazman gerekiyordu unuttum, komut sonra -a gibi birseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 shutdown.exe -a olabilir. ama o geriye sarma dediğin virüs windows xp zamanından kalma, o derece yani. ismini unuttum şimdi. service pack 1 ile o sorunu giderdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 XP'nin dk1 gol 1 dedirten sorunu blaster. Daha önce nasıl hallettiğimi hatırlamıyorum ama sp2 ve 3'te yaması vardı(sp1 de yoktu diye hatırlıyorum). http://www.bilgiportal.com/v1/idx/5/400/Windows/makale/Windows-XP-Pro-60-sn-de-Restart-Sorunun-Asl-Aklamas-ve-zm.html Bu sitede(ve aynın yazının c/p lendiği birkaçtanesinde daha) bir yol anlatılmış ama nekadar doğru bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 benim bilgisayara da bulaşmıştı. download yaparken ya da process listesinde şüphelendiğim exe dosyasını aratınca baştan başlıyordu bilgisayar. ancak setup'ı olan bir anti-virüsü yükleyerek kurtuldum. ağ isteğiyle güvenli mod'da başlasam da fayda etmiyordu. ayrıca geriye sayma meşhur sasser virüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Arkadaşlar teşekkürler an itibariyle sorun çözülmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar