SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Hayır nasıl haz alıyorsun be adam banlanmaktan. Greeny ilk accountun madalyalı falan afilli accounttu. Gittin kendini banlattın. Unbannable'ı aldın yetmedi onuda banlattın. Ağladın sızladın üzdün beni 'şifreyi versene bi post atıcam içimde kaldı dedin' bende sazan gibi verdim gittin millete küfür ettin benim Pıtık'ı da banlattın. shambala diye account almışın. O kadar hızlı banlatmışın ki kendini accountu açmanla banlanman bir olmuş. Neden dostum neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Bu akşam hangi başlığa baksam bikaç uçan cisim gördüm, toplu temizlik oluyor sanırım, fazla pencereden sarkmamak gerek bugünlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ben hala burdamıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Evet burdaymışım göze batan birşey yapmamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Benim banlarımın yanında o tam bir 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar