Sawer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Beyler hiç bu şirket daha önce iş yapmış olanınız var mı? Fiyatları oldukça iyi ama hiç güvenilir gibi gelmediler.Kendilerine nasıl güvenceğimi sorduğumda su an gönderdikleri bircok Siparişin ups kargo nosunu gonderdiler baktım doğru gibi ama internette bakınca söyle bişi buldum /dıkla bana! puff:(
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Abi o yazıyı okuduktan sonra fiyatlar da o kadar ucuzsa güvenme tabi..
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 nerde buldun bunları ebay mi? başka bir yer mi?
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Yanlız yazı da komedi gibi be, gerçekliğine inanamıyosun. Hani gerçekse kandırılan salaklar iphone dükkanı kurcakmış nerdeyse :D
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 eheh evet ya adamlar da ekstra safmış yani, en sonuna çok güldüm: yanlışlıkla 19 tane yollamışız hepsinin parasını verin :D
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ya yazı süper ötesi olduğu için çok ciddiye alamadım birde öyle birşey var:D.Adama sana kargoyla şirketi yolluyoruz deseler,böbreğini satıp şirketi alıcak:D.
coolnick Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ne aptal bi yzı lan. üniversite hazırlık sınıfı final sınavı gibi.
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 abi böyle adamları ben niye bulamıyorum satış yaparken filan.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ya öle demeyin adam salaktır yani anlamamıştır olabilir böle dolandırıcılıklar.
Öne çıkan mesajlar