Fly Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 dün popom dondu bugün tişört şortla çıktım terledim böyleyken hasta olmamak da başarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 abi domuz gribi olayım öleyimde şu burnumu çekmeyeyim ya ne sinir bir olaydır tanrım ps: TANRI? ALLAH DEMEK ISTEDIN HERHALDE?? neyse cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Holy said: hasta olmamak çok kötü 14 yıllık birikmişlerle beraber hasta olucaksın bir kere olduğun zaman. of of düşünmesi bile kötü. 4 yıllık biriktirdim bikere, 2 gece nefes alamadım, nefessizlikten ölüyodum son 3-4 sn kala buseptinli kaynar su ile ciğerlerimi açtık fena, senede 1-2 kere soguk almak iyidir aşı niyetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Kardesimin ateşi 38,5 2 gündür kalktık hastaneye geldik doktorun tavsiyesiyle Acıbadem'in acilinde sırf cocuk bölümünde 8 kisi sıra var., devlet hastanesini düşünemiyorum. Olan yine fukaraya oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bütün kırmızıyla yazılı olanlar bende mevcut saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar