AthleT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Selam Pati. Sizden başka dostum yok şu an. Lenovo marka laptopum var. Mavi ekran hatası alıyorum sürekli. İşlemlerim, yazılarım, çalışmalarım yarım kalıyor. Neden kaynaklanıyor olabilir? Aldığım hataların kodlarını yazdım. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler. KOD: 0x00000024 (0x001902FE, 0xA69995F4, 0xA69992F0, 0xBA6468F4) Ntfs.sys - Adress BA6468F4 base at BA62000 DateStamp 48025beS Diğer Hata Kodu: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Şimdiden teşekkürler tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 0x24 hdd gidici demek, boot edebiliyor calisirken gidiyorsa bir an once erisebildigin dosyalarini cek o diskten. sonra xp boot diskin ile bir chkdisk fix islemi yap (chkdsk /f) ikinci problemin ise digerine bagli da olabilir, ama genelde g ariban usb arabirimi kullanan aygitlar adreslemede problem yapip irq hatasi verdirebilir. inbuilt kamera, parmak izi okuyucu, nadiren touchpad bunlari yapabiliyor. driver guncellemeleri var mi diye bir bak. diger problem cozuldukten sonra devam etmesi irq nun ram problemine isaret eder. sen en iyisi makineyi garantiye ver veya bosver bunlari. ek: aslinda ntfs de boyle problemler alan disklerin daha sonra ext3, fat ,ve sonra tekrar ntfs de problemsiz calistiklarini da gordum. gerekli yedeklemeleri yapip partition lari sildikten sonra temiz bi write zero operasyonuyla birlikte temiz kurulum sonrasi kullanilabilir hale gelebilir. tabi bios un izin veriyor mu ama smart checkleri de yapmak gerekir sonra problemin donanimsal degilde filesystem den oldugunu teyit etmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar