BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 war mi ozellikle ps3 icin cok heveslendim alicamda(sf4 oynucam abicim yillarca emulatorden gozum kapali aryuken aduket atiyom kol felan yorar beni ataricide sf2 oynamadim zaten ben sevmezdim) kullanan deneyen beenen war mi warsa nerden aldi beendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 xfps ne diyennerede http://www.youtube.com/watch?v=tjRqXk9DZQo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kullananları nette okudum fakat pek kullanışlı bulmuyorlar.ben gamepad e alıştım.tabiki mouse kadar hassas olmasa da fps oynanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ben fps icin cok sallamiyom zaten tiksiniyorum gamepadle oynamaktanda az alistim ama sf4te bi turlu alisamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 http://urun.gittigidiyor.com/XFPS-PLAYSTATION-3-PS3-KLAVYE-MOUSE-SUPER-URUN_W0QQidZZ21163727 oha 180 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 http://www.play-asia.com/paOS-13-71-zq-77-1-49-en-15-xfps-70-2jsd.html normal fiyati bu civar sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Peki bu aletle her oyunda klavye mouse destegi var mi? yoksa sadece belirli oyunlar mi destekliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Ne xfps rate up ne fragfx ne diğerleri.. bu aletlerin hiçbiri reklam edildiği gibi çalışmayan aletler. Hepsi controller stickleri emüle ettiğinden hiçbir zaman gerçek klavye ve mouse hassasiyetine ulaşamıyorlar malesef. Konsol oyun kontrollerinin de zaten konsol controllerlarına göre ayarlandığını düşünürseniz alayı işe yaramaz aletler. Eğer konsolda oyun oyunuyorsanız controller a alışmak ilerisi için en iyisi olacaktır. Bende bir heves fragfx almıştım geçen yaz aylardır dolabımda duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 xfpsnin olayi her oyunda calimasi fragfxde calisiyoda onda keyboard yok sacma saan bisi ayrica sunu dusunuyorum ne kadar kotu emule ederse etsin sonuca aiming her zaman o 2 angut cubuktan iyi olacak gibi geliyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Burada biraz daha ucuz edit = x360 icin mis pardon dikkat ememisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 BonePART said: xfpsnin olayi her oyunda calimasi fragfxde calisiyoda onda keyboard yok sacma saan bisi ayrica sunu dusunuyorum ne kadar kotu emule ederse etsin sonuca aiming her zaman o 2 angut cubuktan iyi olacak gibi geliyo bana Ben de oyle dusunuyordum alirken. istersen al dene ama uyarmadi deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 benim arkadas aldiydi yani fps icin almistik ama baya bi customize edilebiliyor klavye tuslarina vs vs.. bir tek canımı sıkan, ve kendimede almama engel olan..biraz delay vardi..kasıp alışırsan fps oyunlarinda sorunsuz oynuyorsun...ama delay iste uyuz ediyor adami..sf4 te nasil olur bilemem... ama alet calisiyor baya baya..kanepede yayilip olmuyor tabi orasi ayri. ebay den aldiydik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 O delay işte hiçbir şekilde ekarte edilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar