beypazarý Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 nedir bu erkeklerin sinsiliği. resmen şaştım kaldım.20 gündür beraberdik pek konusmazdı hep beni dinlerdi. sonra bi anda ilgisizliği çıldırtmaya başladı beni, bitirdim. bu da daha beter zayıf noktalarımdan vurmaya başladı. demek ki açığını vermiceksin :S nasılda süzmüş öğrenmiş zaaflarımı :( nasılda bilio nerden vuracaini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 of nefes alamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 terbiyesiz erkekler. beypazarı da güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
notnicecream Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 karı rpsi yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beypazarý Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Olivies said: of nefes alamiyorum neden alamıosun yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 vurkaç yapmış. wait a minute FAKE ALERT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 açıkçası 20 günlük çiçeği burnunda bir ilişki için ilgisiz olması beni şaşırttı, hani heyecanlı olması gerekirdi demek ki ilişkiyi önemsemiyormuş... acaba hayatında başka biri mi vardı ya da başka birini mi gözüne kestirdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 nerden vurdu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beypazarý Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Devilmanta said: vurkaç yapmış. strateji oynuo resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 beypazarı said: nasılda süzmüş öğrenmiş zaaflarımı :( nasılda bilio nerden vuracaini... Nerden vurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 vur kac duvar pasi plase Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beypazarý Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 giroflée said: açıkçası 20 günlük çiçeği burnunda bir ilişki için ilgisiz olması beni şaşırttı, hani heyecanlı olması gerekirdi demek ki ilişkiyi önemsemiyormuş... acaba hayatında başka biri mi vardı ya da başka birini mi gözüne kestirdi? o zmn sevineim ya :) erken belli etti kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beypazarý Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Olivies said: beypazarı said: nasılda süzmüş öğrenmiş zaaflarımı :( nasılda bilio nerden vuracaini... Nerden vurdu? tabi ki de tahammül edemeğim zyıf noktalarımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 http://www.kobikent.com/uploads/products/P7573_20071202152453.jpg İÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beypazarý Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yerim Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 beypazarı said: yerim gözükmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Hepimiz tahmin edebiliyoruz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Üzülme beypazarıcım, sen çok ama çok daha iyilerine layıksın zaten, asıl o nankör duygusuz lavuk kendisi yansın seni kaçırdığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beypazarý Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Cassiline said: Hepimiz tahmin edebiliyoruz sanırım. resimi koyamadım olmadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 msnden at bana ben koyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 o sarki cok guzel msn var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beypazarý Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 fede said: msnden at bana ben koyim saol saol hallederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wakeful Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bu galiba yee:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beypazarý Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Fin said: o sarki cok guzel msn var mi ? hangi sarkı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar