Coder Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 abi aşk öyle mola vermeye gelirmi ya, soğur ölür biter... pause edip bi sigara içip geri gelemezsin.. alıştıra alıştıra bitirelimin başka versionu gibi geliyor bana, yada bi ayrılalım bakalım eğer özlersem dayanamazsam geri gelirim yoksa bakarım dalgama demenin başka hali bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kafanda bitir ilişkiyi ama bitti falan da deme, arama sorma bitmiş gibi davran. ne niyette olduğu, artık sevip sevmediği, özleyip özlemediği zamanla ortaya çıkar. Büyük ihtimalle de gerçekten biter zaten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bence bu arayı bi değerlendir sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Sen bunu yaşıyorsun :p http://www.youtube.com/watch?v=RycQPbMhh-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 sen 15-20mesaj atıyorsun o ise sana 5-6 mesajla cevap veriyor üstüne birde telle arıyorsun,anladığım kadarıyla aynı şehirde de değilsiniz,buraya yazdığın kadarıyla çok ayrıntı da vermemişsin ama biz erkeklerde ara verme olayı pek duymadım,şahsen de vermişliğim yok,çocuğu çok sıkmış da olabilirsin zaten yüzyüze de görüşemiyorsunuz,o senden ayrılmış adını koymaya cesareti de olmadığından ara verelim olmuş,bunu nasıl anlarsın peki,bütün iletişim kanallarını kapa msn falan dahil 1 ay hiç bir şekilde arama konuşma eğer bir tepki vermezse bunun adı ayrılıktır,yaş sanki üniversite ilk sınıf gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Vidar said: kafanda bitir ilişkiyi ama bitti falan da deme, arama sorma bitmiş gibi davran. ne niyette olduğu, artık sevip sevmediği, özleyip özlemediği zamanla ortaya çıkar. Büyük ihtimalle de gerçekten biter zaten sonra. ahah. yapma. bunu yapma cidden yapma. cok korkakca bi davranis bu. kafanda bitir ama soyleme. bu durumda hissetmedigin biriyle birlikte olmak zorundasin daha kotusu bisiler hissettigin biriyle de birlikte olamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 biri friends'den ross'un we were on a brake videosunu koyabilir mi? yutuba giremiyorum adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 fede said: o zaman yazdığım herşeyi geri alıyorum ACI ÇEKTİRME ÇOCUĞA. BİŞEY İSTİYODUR YAPMIYOSUNDUR. ÜZME ÇOCUĞU agy7aygaauygauyfsdfsagd zuzhahauhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Vingthor said: biri friends'den ross'un we were on a brake videosunu koyabilir mi? yutuba giremiyorum adeta lol bikaç bölüm sonra bile o olayın muhabbetinin geçmesi ve ross'un her defasında aynı tepkiyi vermesi muhteşemdi ahah http://www.youtube.com/watch?v=-NO71EVm-5I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bende aynı dönemlerden geçtim kız arkadaşım ara verelim dediğinde yaşadıklarımı deneyimlerimi seninle paylaşabilirim msne ekle istersen . [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 dory said: Vidar said: kafanda bitir ilişkiyi ama bitti falan da deme, arama sorma bitmiş gibi davran. ne niyette olduğu, artık sevip sevmediği, özleyip özlemediği zamanla ortaya çıkar. Büyük ihtimalle de gerçekten biter zaten sonra. ahah. yapma. bunu yapma cidden yapma. cok korkakca bi davranis bu. kafanda bitir ama soyleme. bu durumda hissetmedigin biriyle birlikte olmak zorundasin daha kotusu bisiler hissettigin biriyle de birlikte olamazsin. o durumda hissetmedigin biriyle birlikte olmak zorunda deilsin, zira birliktelik diye bir şey yok senin açından, ona bitti demeyeceksein ama bitmiş gibi davranacaksın, söylemek istediğim bu. edit: dahası senin açından bittiği için bisiler hissettigin biriyle de birlikte olursun. yani korkaklıkla alakası yok. ha niye söylemiyosun o zaman bitti diye derdin ne diosan, ne biliyim ara verelim diyen birine müstahak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 "ayrılalım sıkıldım artık; ama üzülme diye 'ara' diyorum, sonra sen soğursun belki, inşallah soğur allahım dinimiz amin" demek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 nileppezdel said: Abi kendine zaman ayırmak istemek oluyor. Kendimden biliyorum bu sebeple kısacık aralar verdik ikimizin de ayrı ayrı talepleriyle ve gayet mutluyuz. evcilik gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ...evet gölümüzün üstüne düşen ayışığını da şehvet mavisi kullanarak yapıyoruz.. evet, şimdi de burada kısacık bi aramız olsuun, ormanın içinden gözükmediğin ancak göl kıyısına geldiğimizde farkedildiğini düşünelim, sıçtın mavisi kullanalım burda da, birazcık da pms kırmızısı ile biraz açalım ama çok değil, sanki kısacık aramızda kırmızı yok ama dikkatli baktığımızda görülecek gibi. bunun için de spatulanın kenarıyla çok kısacık dokunuşlarla maviye yedirelim. işte kısacık bi aramız da oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ı ıh başarısız (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Vandayk kahverengisi de olmalı mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar