wakeful Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 derdinin ayrılmak olduğunu sanmıyorum arada böyle kendisi söylemesede hani konuşma aralığını uzatıp nadir konuştuğumz oluyo ama hiç böyle ara verelim demedi buna anlam veremiyorum sordum cvp da atmadı kendisi de bilmiyo galiba . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wakeful Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 nileppezdel said: Dişi sonuçta. Tabii ki çifte standart yapacak o şekilde. Sana kız mı yok hacı, bu sana bağlı diil o senden ayrılmadan sen onu şutla! yalnız dişi olan benim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 anaa bunu söyledin bu topic iş yapar. Bende ara verelim demiştim kız arkadaşıma sonra başkasını buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 o zaman yazdığım herşeyi geri alıyorum ACI ÇEKTİRME ÇOCUĞA. BİŞEY İSTİYODUR YAPMIYOSUNDUR. ÜZME ÇOCUĞU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Öeh epic fail oldum oha :D Eee o zaman şöyle yapalım sen onu şutla yani fazla sorunlu bi erkek modeli =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wakeful Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 sağol ya bak moral buldum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 wakeful said: nileppezdel said: Dişi sonuçta. Tabii ki çifte standart yapacak o şekilde. Sana kız mı yok hacı, bu sana bağlı diil o senden ayrılmadan sen onu şutla! yalnız dişi olan benim:) Direk ayrıl derim :) Çok etkili. Ya peşinden koşar. Ya da gider. Böyle acı çekmeye deymez. Zaten sen ayrılalım derken ben böyle birşeyi kabul edemem diyip kararlı taraf olarak görüneceksin. Tabi başka psikolojik sorunları yoksa. Ayrıca ne biçim erkek lan o ara verelim falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 arkadaşlar, üye kadınmış. meriç olmayın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yalnız yorumlar nasıl tersine döndü direk anlamadım vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 benim dedemin adı meriç miş,istersen şutlarken ve golü izlerken sana tezahürat yapabilirim ha bide erkek ara istiosa,araya birini alıyor demektir öyle yani bence intikam alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ben ara diyebiliyosam sevgilime ayrılmanın vaktidir o kız için. sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ya moral bulman şart değil ki? Biteceği varsa biter adama büyü yapamazsın sonuçta hep seni sevsin diye. Kıskançlıklarında haklısındır muhtemelen, değişiklik istiyodur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ara verelim o sırada soğur ayrılırız zaten demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Salla gitsin öyle ağlak emoyu, sana adam mı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 "Tatar Ramazan" said: Salla gitsin öyle ağlak emoyu, sana adam mı yok. meriç senmiydin ya? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Sen onu değil o seni kaybetti diyor ve manisaya gidiyorum getireyim mi mesir macunu birinize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 gorusemiyosunuz=sevisemiyosunuz cocuk yakinlarda birini bulup onla sevismek istiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Devilmanta said: "Tatar Ramazan" said: Salla gitsin öyle ağlak emoyu, sana adam mı yok. meriç senmiydin ya? :P Yok lan meriçlikten değil, ağlak sorunlu tripli insanlara gelemem de ondan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Dartanian said: Sen onu değil o seni kaybetti diyor ve manisaya gidiyorum getireyim mi mesir macunu birinize? getir de kuru kuru gitmez o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Marty said: gorusemiyosunuz=sevisemiyosunuz cocuk yakinlarda birini bulup onla sevismek istiyo. Her şey sevişmek değil ama yaa wakeful sen takma bunları. *Ve meriç kollarını sevgilisinden ayrılmak üzere olan kızcağızın çaresiz boyununa dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ara verelim ne aq yane simdi ara verince mesela adam baska bi kizla sevisebilir mi yada baskalarina yazabilir mi eger yapamiyosa ne anami war ki ara vermenin hane 3 ay ara verelim bakalim dolanalim biraz ortam bulamassak geri doneriz mi ara verelim sacma bisi lan ara verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ara verelim, Yarı verelim, Yara verelim, Caravell'im de ona bak noluyo Don't feed trolls! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 fede said: Dartanian said: Sen onu değil o seni kaybetti diyor ve manisaya gidiyorum getireyim mi mesir macunu birinize? getir de kuru kuru gitmez o İşte bu ülkenin sorunu bu arkadaşlar, HERŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEK!!! Adam sana gübreyi veriyor, teşviği sağlıyor! Tarlayı da bir zahmet sen buluver bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Barkın'a bende o konuda çok kırgınım ama sende üzüleceğin bi hareket yapma burcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar