hope Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 sevgili arkadaşlarım müzikle aram okadar iyi değil ama çok merak ettiğim bir şey soracagım hani şöyle bir şarkı vardı yoksun dalgalara yağmurlara dayanama ben son gidişine alışamadım sensizliği dayanama bu son gidişine alışamadım sensizliğe diye bir şarkı arkadaşlarım bunu kim söylüyor 60 kişi merak ediyor lütfen bileniniz varsa söyleyiniz....saygılarımla hope:))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 walla adı sibel'di hatunun ama soyadını hatırlayamıom.[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 anaa....şarkıyı hatırladım 61 etti merak eden sayısı bende merak etmeye başladım neydi yaa... dur hatırlamam lazım..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 yoksun burda seni sordum dalgalara. gunes batti seni vurdu golgelere. yazik cok yazik sensizlik yine kordugum oldu yine kahretsin seni sordum dalgalara,sandallara,martilara yoksun yoksun seni sordum dalgalara gunes batti beni vurdu kahirlara sibel bilgicin soyledigi bir sarki...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 hah yaa, bilgiç tamam. oh bee, ben de diom neydi bu kadının soyadı...[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Sibel Bilgiç - Alışamadım[signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bide şöle bi şarkı vardı bi kadın bi erkek düet yapıyolardı hmm şimdi farkettimde sözlerini unutmuşum hehe ama gönül falan olabilir ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Fikret Kızılok-Gönül galiba Leman Sam la düeti bunca yıl herkesten kaçtın en sonunda buldum sandın ansızın içini açtın yapma dedim yaptın gönül gözleri senden uzaktı farkedilmez bir tuzaktı sana böylesi yasaktı yapma dedim yaptın gönül o bir yolcu sen bir hancı gördüğün en son yalancı içimdeki derin sancı gitmez dedim kaldı gönül sen istedin ben dinledim senden ayrı olmaz dedim en sonunda ben de sevdim şimdi beni kurtar gönül gözlerin bakar da, görmez ellerin tutar da, bilmez gece gündüz farkedilmez demedim mi sana gönül sabahın tam üçündesin dertlerin en gücündesin hâlâ onun peşindesin gitme dedim gittin gönül böylesi sevdiğin için bir kördüğüm oldu içim ağlıyorsun için için demedim mi sana gönül[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Hah bu evet sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar