Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Bir Robot Sitesi"www.robbot.org"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar gelecek için umut vaaddeden bir robot sitesi yaptık www.robbot.org kendi sitemiz ve haydarpasa Lisei robot Grubunun sitesi(daha 17 yasındayım)bir bakın fena değil...Fikirleriniz??
Mesaj tarihi:
Bizde bu sene robot kol yaptık projede ama çok komikti ahahah basit ama önemli olan kafa yormak tabi vbasic yardımıyla hll size tebrikler türkiyenin geleceği parlak =)[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman
LvL 45/33 Thief <=>Shindei-TR
Lag Sux Türk Telekom Rox T.T
Mesaj tarihi:
ahaha yok ya sabancıda olsam suan microsoftda longhorn kafa yoruyor olurdum nerdeeeee samsunda sürünüyoz :P[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman
Mesaj tarihi:
Site su an biraz eksik işte ders falan derken yavaş gelişiyor. Yaz tatili başlayınca tam bir şekilde uğraşmaya başlıcam.Önerileriniz için şimdiden teşekkürler...
Mesaj tarihi:
Biz de bir yarışma yapmayı duşunuyoruz sumo robot yarışması. ekim 2004 tekerlekli robotların sumo güreşçileri gibi birbirlerini iterek alandan çıkartmaya çalıştıkları bir oyun.Eğer ilgilenirseniz Sumo Robotlar ile ilgili sayfa http://www.robbot.org/default.aspx?pid=4265 sumo robotlar ile ilgili özellikler ve benim robotumun sayfası...

[Bu mesaj frat tarafından 10 Haziran 2004 16:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahah discovery channel da vardı izliyordum adamlar ne kafa yoruyorlarda valla hll[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman
Mesaj tarihi:
siteyi biraz değiştirdim yeni bir iki şey ekledim şimdi daha iyi bu arada ekim 2004 te robot şenlikleri yapmayı düşünüyoruz fikirleriniz???[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ewt arkadaşım en yakın zamanda walkmandan robot yapıyoruz diye bir bölüm eklicem şimdilik robotları incele hatta bak robot derslerinde walkman robot diye bir konu ekledim yakında yazıda eklerim... eğer robot yapmayı düşünürsen walkman robotları bu iş için çok uygundur ama gel sen güzelim walkmani bozma ;)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bende bu robot işinden etkilendim ve yapmak isterim Şimdi.. Zor bir şey midir nasıl yapılır?? Bu arada site içerik açısından güzelde tasarım...Tek flash yetmiyo...
Mesaj tarihi:
Robotik zor değildir Ali arkadaşım ama elektroniği ve mekeniği az da olsa bilmen gerekir.Yakında elektronik dersleriyde eklenince site dahada gusel olacak....
Mesaj tarihi:
said:
Lind3r0th, 10 Haziran 2004 16:16 tarihinde demiş ki:
ahah discovery channel da vardı izliyordum adamlar ne kafa yoruyorlarda valla hll
evet güzeldi o da ama o uzaktan kumandalıydı galiba. bu sumo türü yarışmalarda yapay zekayla yarışıolar. yine discovery vermişti galiba maçlar fln varı 5 er mi 6sardan mı ne süperdi top bi robota gidince diğeri ileri kaçıodu filan :)
  • Yeni Oluştur...