frat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Arkadaşlar gelecek için umut vaaddeden bir robot sitesi yaptık www.robbot.org kendi sitemiz ve haydarpasa Lisei robot Grubunun sitesi(daha 17 yasındayım)bir bakın fena değil...Fikirleriniz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Bizde bu sene robot kol yaptık projede ama çok komikti ahahah basit ama önemli olan kafa yormak tabi vbasic yardımıyla hll size tebrikler türkiyenin geleceği parlak =)[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 45/33 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 çok güzel :) Robot tarifleri felan olsa,yada nasıl yapılacağı... Devreler tanıtılsa mesela,oldukca güzel olur.. Başarılar...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Lind. sabancıdamısn benim ark diyodu robot kol fln fişman[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Robotik eğlencelidir hem de faydalı sayısal derslerden sozlu 100 kazandırıyor :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ahaha yok ya sabancıda olsam suan microsoftda longhorn kafa yoruyor olurdum nerdeeeee samsunda sürünüyoz :P[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 45/33 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hangi tip microcontroller kullandığınız filan da yazılmalı bence. Gayet hoş olmuş bence de site... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bizim de bu sene robot yarışmamız vardı, ama microcontroller yanınca gitmedi robot. Teknik dizaynda birinci seçildik o ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Site su an biraz eksik işte ders falan derken yavaş gelişiyor. Yaz tatili başlayınca tam bir şekilde uğraşmaya başlıcam.Önerileriniz için şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bi iyilik yapiyim bari http://www.robbot.org[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Biz de bir yarışma yapmayı duşunuyoruz sumo robot yarışması. ekim 2004 tekerlekli robotların sumo güreşçileri gibi birbirlerini iterek alandan çıkartmaya çalıştıkları bir oyun.Eğer ilgilenirseniz Sumo Robotlar ile ilgili sayfa http://www.robbot.org/default.aspx?pid=4265 sumo robotlar ile ilgili özellikler ve benim robotumun sayfası... [Bu mesaj frat tarafından 10 Haziran 2004 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ahah discovery channel da vardı izliyordum adamlar ne kafa yoruyorlarda valla hll[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 45/33 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 siteyi biraz değiştirdim yeni bir iki şey ekledim şimdi daha iyi bu arada ekim 2004 te robot şenlikleri yapmayı düşünüyoruz fikirleriniz???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 bi kaç ders eklesen de bi robot yapıp kendimizi tatmin etsek . Gaza geldim şimdi walkmanin motorunu söküp robot yapacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ewt arkadaşım en yakın zamanda walkmandan robot yapıyoruz diye bir bölüm eklicem şimdilik robotları incele hatta bak robot derslerinde walkman robot diye bir konu ekledim yakında yazıda eklerim... eğer robot yapmayı düşünürsen walkman robotları bu iş için çok uygundur ama gel sen güzelim walkmani bozma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ali88 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Bende bu robot işinden etkilendim ve yapmak isterim Şimdi.. Zor bir şey midir nasıl yapılır?? Bu arada site içerik açısından güzelde tasarım...Tek flash yetmiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Robotik zor değildir Ali arkadaşım ama elektroniği ve mekeniği az da olsa bilmen gerekir.Yakında elektronik dersleriyde eklenince site dahada gusel olacak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ali88 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 İzfaş Robot tasım yarışması için nasıl robotlar gerekli ???bu arada ilgilenenler için www.robbot.org anasayfasındaki ilan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Lind3r0th, 10 Haziran 2004 16:16 tarihinde demiş ki: ahah discovery channel da vardı izliyordum adamlar ne kafa yoruyorlarda valla hll evet güzeldi o da ama o uzaktan kumandalıydı galiba. bu sumo türü yarışmalarda yapay zekayla yarışıolar. yine discovery vermişti galiba maçlar fln varı 5 er mi 6sardan mı ne süperdi top bi robota gidince diğeri ileri kaçıodu filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Uzaktan kumandalı robotlar çok güzeldi ama engüzeli sumolar 2 robot birbirini bir alandan çıkmadan ittirir.Alandan çıkan kaybeder.Ayrıntili bilgi http://www.robbot.org/default.aspx?pid=4265 te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar