Daniel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 CİHAZ GENPA GARANTİLİDİR FATURASI VS BÜTÜN AKSESUARLARIYLA HERŞEYİ MEVCUTTUR.ŞUNU DA SÖYLİYEYİM ÜRÜNÜ SADECE 1 AY KULLANDIM ZEVKİMİ ALDIM BANA GÖRE OLMADIĞINI ANLADIM. GARANTİSİ 2011 İN 7.AYINA KADAR DEVAM ETMEKTEDİR.GENPADAN SORGULATABİLİRSİNİZ ALACAK KİŞİYE ÇIKTISINI DA VEREBİLİRİM. NOT : ÜRÜNÜN ÜZERİNDE ÇİZİK DAHİ BULAMAZSINIZ VE ALINDIĞI GÜN ARKASINA KORUYUCU STİCKER YAPIŞTIRILMIŞTIR VE ÖN CAM TARAFINA KORUYU JELATİN YAPIŞTIRILMIŞTIR.KISACASI SIFIRDAN FARKI HİÇ BİR ŞEKİLDE YOKTUR TEK BİR ÇİZİK BULURSANIZ CİHAZI SİZE BEDAVA VERİRİM.BUNLAR OLMASINA RAĞMEN ÜRÜN DERİ KILIFIYLA BİRLİKTE KULLANIŞMIŞTIR VE ALICIYA ÖYLE VERİLECEKTİR. FİYAT : 750 YTL YER : İSTANBUL / ATAŞEHİR CEP : 532 696 55 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bağırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bagırmadım kusura bakmayın sahibinden.com da ilanım vardı oraya böyle yazmıstım ordan direk kopyaladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 üzerinde çizik aricam gönder bi bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 sen buranın modu degilmiydin ya,sıkıntılarmı oldu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Varan 1 Varan 2 "Bana göre olmadığını anladım" kısmını geçersiz kılan şöyle 2 olayı var arkadaşın geçmişte, aktif olarak iPhone ticareti yapıyor ve hep yalanla yapıyor nedense, anlamadım gitti. Hep aynı userla yapıyor bi de, gerizekalı yerine koyuyor insanı, ilginç :p Alacakların bilgisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 gene mi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 haci o ofis tasirken kablolari kaybolan iphone'u kim kullandi da senin sana gore olmadigini anlaman icin yeni iphone alip 1 ay kullanman gerekti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 oha geri gelmiş! visitors/daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ahahahah tam bomba yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ne biliyorsunuz belki adam batıyor ihtiyaçtan satıyor sonra yine aliyor sonra yine ihtiyaçtan satıyor sonrada anlıyor ona göre değilmiş sonra y. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 50 liraya çizik de olsa alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 30 lira calisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 60 veririm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 patterni görüyorum ve 90 diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 91 son teklifim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 aaaaaa düzeni bozdun ama mızıkçı mızık ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yeni duzen olusturuorm işte. ole gitseydi fiyat cok artardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?27,4084887,page=1 said: fiyat : 750 http://forum.paticik.com/read.php?27,4207915,page=1 said: fiyat : 650 ytl Daniel said: FİYAT : 750 YTL borsa endeksi gibi tütütü maşşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ARTTIRIYORUM 150tl+bir adet gazoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Sen yapma bari gamze yazık ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 belki alıcıyım satışı baltalayıp minimum değere çekip alıcam. sen ne anlarsın karaborsadan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bi dakika ya karaborsa ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Düşün o kadar uzaksın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar