yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Laptop'uma tv kartı alayım diyordum. Bu kartlar PCMCIA yuvasına takılıyor ve bende de böyle bir yuva var. Sonra biyerde okudum adam tv kartını laptopuna uymadığı için satıyormuş. Ampul yandı tabi bende, hemen bakayım kendiminkine dedim. Bi baktım yuva L şeklinde. İsmi de express kart yuvası. Sora gittim araştırdım, express kart aslında PCMCIA demekmiş orası tamam ancak şöyle bir şey var: http://img208.imageshack.us/img208/9431/pccardexpresscardvw4.png TV kartları hep 'Card Bus' denilen tipten. Bendekiyse L şeklinde olan. UYUZ oldum :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 evet yeni laptoplarda ilkel PCMCIA kullanılmıyor, expresscard diye farklı bir sistem var. expresscard tv kartı var ayrıca. satılıyor. bunun yanı sıra expresscard tv kartına verilecek parayla 10 ay falan turkcell vınn alabiliyorsun (119 dolar falan gördüm) tv kartı yani ne bileym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 İşte sorun da o zaten, GG'de 40 liraya satılan güzelim TV kartları var. Şimdi araştırıyorum express kart/54'e göre TV kartı da, çok az şey çıktı karşıma ve gördüğüm rakamlar da baya yüksek. meh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 usb bağlantılı al? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 şimdi, bildiğim kadarıyla express card PCMCIA değil tam olarak, PCMCIA eski bi teknoloji. express card daha yeni olanı ve nedenini bilmediğim 2 türü var :D pcmcia eski olsa da halen bazı notebooklarda bulunabiliyo, ama artık bunlar çook çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 BabacumMostors said: usb bağlantılı al? Laptop için TV kartı diyince hep card bus dedikleri modelden çıkıyor. Diğer birimleri kullanan kartlar hem az hem de sanırım daha pahalı. Bi de pcmcia olsaydı negzel içine gircekti kart şimdi usb dağınıklık yapar hem boş usb'm de yok üüüüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar