Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mp3 player almak istiyorum

soulberry

Öne çıkan mesajlar

yıllardır creative muvo200 kullanıyodum ve her şeyinden memnundum. ama bikaç gün önce bozuldu. yani ne olduğunu tam tarif edemem ama bozuldu. zaten bantlarla falan sarmıştım dağılıyodu artık.

şimdi tekrar bi mp3 çalar alıcam çünkü hayat o olmadan geçmiyo. bi gold bilgisayara gidip baktım bi ton model var. benim istediğim özellikler şunlar, pil kullanımı az olsun, koca renkli bi ekran falan istemiyorum sadece mp3 çalsın, klasör desteklesin, equlaizerı olsun.

klasör olayı çok önemli, çünkü bazen metal, punk, blues, klasik diye klasörlere ayırıyodum şarkıları. atlaması kolay oluyodu klasör atlama tuşuyla. onlarca şarkıyı tek tek geçip pil de harcamıyodum.

yine creative mi devam etsem, marka değiştirmeme gerek var mı sizce? bi sorunla karşılaşmadım önceden. çatır çutur düşürmeme rağmen çalışıyodu ama alet artık isyan etti herhalde. satıcılara sormak istemiyorum çünkü sattırma amacıyla tanıtıyolar, ben de çabuk inanırım dediklerine. o yüzden alıcılara sormak istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sandisk(sansa) nın mp3 playerı var bende.Ufak tefek, pil ömrü iyi gidiyor, klasörlere ayırma var, fiyatı çok uygun.50-60 tl civarı bişyie almıştım sanırım 1 sene önce 2gblığını. anything but ipod yılın mp3 playerı seçmişti çıktığı zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

zen stone plus var bende, 2 gb, dışarı ses verebiliyor çok ufak bi çıkışı var arkada, ses kalitesi de gayet iyi yani, creative zaten kötüsü bile iyi eheh

dışarı ses verme olayı bazen çok güzel oluyor, iyi de ses veriyor yani, kaliteli de.

Tek eksiği bana göre, listeleme olmaması şarkıları, sadece klasör listeleme var, o şekilde de oluyor gerçi.

Tavsiye ederim, fiyatı 149 du 1 yıl önce falan, hala aynı yamulmuyosam hatta
Sosyal ağlarda paylaş

bir ara bolca mp3 player satmış birisi olarak alacaksan ipod al alamıyorsanda creative'in sağlam bir modeli olsun. kimisi dandik oluyor yenileri bilmiyorumda üst modelleri iyidir. onun dışındakiler pek yaramaz. alırken deneme fırsatın olursa aç klasik bir şarkı dinle ama yüksek sesli kaliteli sesin aynı şey olmadığını bilerek dinle. eheheh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...