soulberry Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yıllardır creative muvo200 kullanıyodum ve her şeyinden memnundum. ama bikaç gün önce bozuldu. yani ne olduğunu tam tarif edemem ama bozuldu. zaten bantlarla falan sarmıştım dağılıyodu artık. şimdi tekrar bi mp3 çalar alıcam çünkü hayat o olmadan geçmiyo. bi gold bilgisayara gidip baktım bi ton model var. benim istediğim özellikler şunlar, pil kullanımı az olsun, koca renkli bi ekran falan istemiyorum sadece mp3 çalsın, klasör desteklesin, equlaizerı olsun. klasör olayı çok önemli, çünkü bazen metal, punk, blues, klasik diye klasörlere ayırıyodum şarkıları. atlaması kolay oluyodu klasör atlama tuşuyla. onlarca şarkıyı tek tek geçip pil de harcamıyodum. yine creative mi devam etsem, marka değiştirmeme gerek var mı sizce? bi sorunla karşılaşmadım önceden. çatır çutur düşürmeme rağmen çalışıyodu ama alet artık isyan etti herhalde. satıcılara sormak istemiyorum çünkü sattırma amacıyla tanıtıyolar, ben de çabuk inanırım dediklerine. o yüzden alıcılara sormak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 creative zen stone derim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 zen stone derim ben, hatta o alete dizayn ödülü fln versinler bayılıyorum şekline. Ses kalitesi çok ön planda değilse senin için gayet alınası. bende de zen neeon2 var da bulunmaz heralde artık o eski alet çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 oha pogodi! herkes seviyor demek aleti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 zen stone = epic success Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 görmüştüm, gerçekten şahane bi gövdesi var. http://www.vatanbilgisayar.com/creative-211.01.01.565-creative-zen-stone-2gb-%28dahili-hoparlor%29-speaker-%28pembe%29/productdetails.aspx?I_ID=33256 bunu bi görerek sorim. fiyatı da fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ahahah tiplere bak yirim http://www.thetechbrief.com/wp-content/uploads/2007/12/creative-zen-stone-plus-01.jpg 2.5 senedir ekransız 1 gb kullanıyorum ben. pembesinden görürsem ekranlı 2 gb a terfi etcem asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ilk 1gb lık versiyonları bariz daha iyi ama tasarım olarak. kasası daha ince ve daha bi parlak. yeni modellerinden görmüştüm dahili hoparlörü olan falan, bayaa şişmandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bikaç hafta önce şundan aldım ben,memnunum. http://www.alcamsatcam.com/r/philips-gogear-2gb-mp3-calar-mb35062_478577_r1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Sandisk(sansa) nın mp3 playerı var bende.Ufak tefek, pil ömrü iyi gidiyor, klasörlere ayırma var, fiyatı çok uygun.50-60 tl civarı bişyie almıştım sanırım 1 sene önce 2gblığını. anything but ipod yılın mp3 playerı seçmişti çıktığı zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 özellik ve fiyat olarak zen ile aynı görünüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bu arada 58 liraya aldım bn de yukardaki philipsi gold'dan, 2gb'lık. fiyat/performans epey iyi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 zen stone plus var bende, 2 gb, dışarı ses verebiliyor çok ufak bi çıkışı var arkada, ses kalitesi de gayet iyi yani, creative zaten kötüsü bile iyi eheh dışarı ses verme olayı bazen çok güzel oluyor, iyi de ses veriyor yani, kaliteli de. Tek eksiği bana göre, listeleme olmaması şarkıları, sadece klasör listeleme var, o şekilde de oluyor gerçi. Tavsiye ederim, fiyatı 149 du 1 yıl önce falan, hala aynı yamulmuyosam hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ismi cismi ne o philipsin? sanırım ilk defa philips yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 filipis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bir ara bolca mp3 player satmış birisi olarak alacaksan ipod al alamıyorsanda creative'in sağlam bir modeli olsun. kimisi dandik oluyor yenileri bilmiyorumda üst modelleri iyidir. onun dışındakiler pek yaramaz. alırken deneme fırsatın olursa aç klasik bir şarkı dinle ama yüksek sesli kaliteli sesin aynı şey olmadığını bilerek dinle. eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 pogodi said: ismi cismi ne o philipsin? sanırım ilk defa philips yazdım go gear 2gb yazıyo üstünde de acaip bi ürün kodu da var galiba,şöyle link vereyim ben en iyisi ^^ http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=82120&ad=PHiLiPS-SA192202-2-GB-Mp3Mp4-Calar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 peki görüntü degilde ses kalitesi arıyosak ne tavsiye edersiniz hep cebimizden cıkıcak mp3 playerin sekli üzerine odaklanmıssınız ses desek ne dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ipod en iyisi ondan sonra sonynin bir ürünü vardı bir kaçtane gelmişti çok güzel bir aletti. ondan sonra ise creative iyidir. modelleri aklımda yok çok oldu bakmayalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bende sony nin walkman serinden var 2gblık, 3+ yıldır kullanıyorum ilk günkü gibi çok iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 sony b133 1gb bunu kullaniyorum, gayet memnumum. http://www.vatgia.com/upload_images/Image/reviews/2009/T02/20/so1.jpg equalizer var, klasorleme var, playlist olusturma var. 3 dakika sarjla 90 dakika dinleyebilme suresi var (bu en guzeli zaten) 16 saat de pil omru var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ipod alabilirsin. ondan sonra dandiklerin sıralamasını bilmiyorum sony gelir heralde 2. olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ibok shuffle. 2. nesil ama. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 SanDisk Sansa Clip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar