Daniel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım bugun ve windows 7 yüklü geldi sırasıyla 2 sorunum var yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum ; 1 - ) Masaüstünde Bilgisayarım Ağ ve İnternet vs gibi ikonlar yok ve sağ clik yaptığımda da kişiselleştirme gözükmüyor dolayısıyla bu ikonları ortaya çıkaramıyorum.. 2 - ) Mesela msn açtığımda xp ve vistada çarpıya bastığımda sağ altta gözükürken burda sağda gözükmüyor normal orta tarafta pencereymiş gibi gözüküyor yani sağda ikon olarak çıkmıyor şimdiden... Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 msn in kısayolunu hızlı başlata tuttur küçülünce orda duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 msn için özellikler>uyumluluk> vista sp2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Başlat menüsünde sağ tıklayarak bilgisayarımı masaüstüne koyabilirsin ama ağ bağlantılarını bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 teşekkürler msn olayını sayenizde çözdüm fakat masaüstü simgelerini ne yapacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 hesap türüyle ilgili olabilir belki. yönetici hesabı mı şu an kullandığın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 evet yönetici hesabı ama kişiselleştirme yok sanırsam normalde olması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ağ bağlantıları için şu logodan yola çıkıyorum hep sdf gerçi ben neremle anladıysam sorunu, ne alakası var lan bu postun bu konuyla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 masaüstünde hiç bir ikon mu görünmüyor? yoksa bazıları mı? sağ click > view > show desktop icons ? "C:UsersUSERNAMEDesktop" klasöründe dosyalar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 seyi demek istiyor sanirim; start menusunde my computer uzerine sag tikla, show on desktop de. masaustu kisayolun cikar. show desktop ise en sag alttaki saatin yanindaki kutucuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 tamam arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar