FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 normalde bi sorun yok fakat full screen oynadığım bütün oyunlarda aynı sorun var. pes oynuyorum aldığım ss sadece gri oluyo. borderlands kurdum bunda da sadece siyahtan ibaret. diğer oyunlarda da hep aynı geyik. win7 kurulu bilgisayarda, ati control center'da falan ayarı mı var ki bunun? bi yardım plx be.
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bişey kurmadan yapamıyo muyum yav? vista ve xp kullanırken harici bi program kurmuyodum hiç
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 irfan varsa.. c'ye bas.. sonra oyun sırasında ctrl+f11 bas.
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 o da yok ki anasını satiim. fraps falan kurcam heralde bu gidişte. yada ss almam nabalım.
Rock Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Küçük bir tavsiye. Fraps kullanacaksan deneme sürümünü kurma.
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Bende de aynı sorun oldu ne SS alabiliordum ne WTF dosyalarında dkp moduleler vs deisiklik yapabiliordum. Oyunu Yönetici olarak calıstı (Run in adminbıdıbıdı) yapınca sorunum cözüldü.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 UOScreenshotUtility kullan. 99dan beri kullanıyorum euhe
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 fistan o dediğin programı denedim, o da siyah siyah kaydediyo.
Öne çıkan mesajlar