FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 normalde bi sorun yok fakat full screen oynadığım bütün oyunlarda aynı sorun var. pes oynuyorum aldığım ss sadece gri oluyo. borderlands kurdum bunda da sadece siyahtan ibaret. diğer oyunlarda da hep aynı geyik. win7 kurulu bilgisayarda, ati control center'da falan ayarı mı var ki bunun? bi yardım plx be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 fraps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bişey kurmadan yapamıyo muyum yav? vista ve xp kullanırken harici bi program kurmuyodum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 irfan varsa.. c'ye bas.. sonra oyun sırasında ctrl+f11 bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 o da yok ki anasını satiim. fraps falan kurcam heralde bu gidişte. yada ss almam nabalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Küçük bir tavsiye. Fraps kullanacaksan deneme sürümünü kurma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Bende de aynı sorun oldu ne SS alabiliordum ne WTF dosyalarında dkp moduleler vs deisiklik yapabiliordum. Oyunu Yönetici olarak calıstı (Run in adminbıdıbıdı) yapınca sorunum cözüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 UOScreenshotUtility kullan. 99dan beri kullanıyorum euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 fistan o dediğin programı denedim, o da siyah siyah kaydediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 format c: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar