ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Masaj'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 aylık harcamalarım, 1 bucuk paket sigara_______11X30 330 (otlakcılarla 2 paket) benzine verilen para_______600 giysi alışveriş____________250 ıvır zıvır pıtır şeyler____100 bütün faturalarım__________130+50+15+35 aidat______________________200 kira_______________________700 okul taksidi 12 e böl______1500 yemek yedim hergün en az___20X30 hadi gece hayatı severim___300 okul malzemelerim__________100 5800 lan mezun olunca ben o parayı kazanabilcemmi ekstra para olsa eğitim+hobi+eğlence yapardım *diğer edit: bu sene burs geliyor, ev arkdası alıp sadece evde yemek yiyip cep telefonunu kapatıp toplu ulaşımı tercih edersem sigarayı2 günde 1 paket yapar içki içmesem eglenceye cıkmasam aylık alışwerişi 2 ayda 200 yapsam malzemeleri diğer sınıflardan çalsam yarısından azalıyormuş 1500 küsür oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Boşanda semerini sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Riddler said: aylık harcamalarım, 1 bucuk paket sigara_______11X30 330 (otlakcılarla 2 paket) benzine verilen para_______600 giysi alışveriş____________250 ıvır zıvır pıtır şeyler____100 bütün faturalarım__________130+50+15+35 aidat______________________200 kira_______________________700 okul taksidi 12 e böl______1500 yemek yedim hergün en az___20X30 hadi gece hayatı severim___300 okul malzemelerim__________100 5800 lan mezun olunca ben o parayı kazanabilcemmi ekstra para olsa eğitim+hobi+eğlence yapardım *diğer edit: bu sene burs geliyor, ev arkdası alıp sadece evde yemek yiyip cep telefonunu kapatıp toplu ulaşımı tercih edersem sigarayı2 günde 1 paket yapar içki içmesem eglenceye cıkmasam aylık alışwerişi 2 ayda 200 yapsam malzemeleri diğer sınıflardan çalsam yarısından azalıyormuş 1500 küsür oluyor nerden buluyorsun bu kadar parayı bizim yıllık harcamamız lan bu oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 slickers said: nerden buluyorsun bu kadar parayı bizim yıllık harcamamız lan bu oha 5800/12 = 480 kağıt valla 2 aylığama denk geliyor benimde şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 2 hepsini kapsıyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Çok param olsa mezun olana kadar bekler, mezun olunca 2. üniversiteyi okurdum. Üstüne belki bir de yüksek lisans patlatırdım. Oooh deymesin keyfime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 zenginmiş lan gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 hem yer hem yatırım yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Kendimi geliştirmek için eğitimime harcarım. Kesinlikle şu an en çok bunun için ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ne kadar olduğuna göre değişir tabii. hayatın trainer'ını bulsam o başka hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 birazını eglenceye birazını sevgilime birazınıda biriktiririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 paranın meblasına bağlı. bi limit var kafamda onu geçmiyosa direk yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bu anketin kime neye ne aydası olacak anlayabilmiş değilim şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 oy kullandım, ve dengelerin düzenlendiğini gördüm, 14 oy %14, 3 oy %3 dü misal eheh eğlendim lan ayrıca sevgilimle yerim lan, gezip tozarız ehircik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Fistan said: bu anketin kime neye ne aydası olacak anlayabilmiş değilim şu an. tabi senin tuzu kuru. zenginsiniz olm hepiniz. pis zenginler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bütün paramı zatne bunlara harcadığım için kafam karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 param olsa bir ayakkabı bir mp3 player bir araba ve işyerine mal alırım . biraz da düğünüme saklarım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Param olsa aynı şekilde devam ederdim var param. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bireysel emeklilik planı alırım (ki var 3 ya da 4 sene sonra emekliyim bu durumda poliçe arttırımına giderdim)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ha yatım yoktu benim,yat alırım şirketim var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 düşündüm bana ilk etapta 3000 tl lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 BabacumMostors said: bireysel emeklilik planı alırım (ki var 3 ya da 4 sene sonra emekliyim bu durumda poliçe arttırımına giderdim)) ya ekonomist değil misin arkadaşım sen? bi yatırım, bişey ne biliyim... ya niye her ekonomi akademisyeni 70 yaşında amca mantığında oluyo yaa... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 burda adam yakarım demis mesela o da eklenmeli sıklara http://www.youtube.com/watch?v=U9fmzUsUgls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 fenris said: BabacumMostors said: bireysel emeklilik planı alırım (ki var 3 ya da 4 sene sonra emekliyim bu durumda poliçe arttırımına giderdim)) ya ekonomist değil misin arkadaşım sen? bi yatırım, bişey ne biliyim... ya niye her ekonomi akademisyeni 70 yaşında amca mantığında oluyo yaa... :P hani mevcut urum anladığım kadarıyla elinde topluca bir para yok (100.000 tl gibi) böyle aylık gelirinden harcama kalemlerin çıkınca net elde kalan (işte nedir 200 tl 300 tl gibi) şimdi ben bu 200-300 tl ile ne yapayım? ya yerim ya altın alırım hani yapacak fazla bir şey yok borsaya forexe girecek halim yok ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar