pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Geçenlerde Youtube'da Parliement sinema kuşağıyla ilgili birşeyler arıyordum da birden karşıma çıktı. Çocukluğumun şarkısı deriz ya, işte bu şarkı da benim çocukluğumun şarkısıydı. :) Alalulalalula.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Ebru Güneş konusu açsam 300 tane mesaj gelirdi lan, zamane gençliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 BU SEHIRDEEEE SEVDIM BUGDAY ELLERINIIII BU SEHIRDE BULDUM BADEEEM DILLERIIINIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=XDcC9bnRciQ bu geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Dinlerken ağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Gerçek kızıl ve güzellik budur bence. Simone Simons halt etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Küçükken tatil köylerinde, ailelerin gittiği yerlerde falan ne çok çalardı. Baya tatlı bir sesi var kadının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Çok süper bi kadın bu ya Şarkıyı dinledim, böle bi nostalji aldı götürdü beni. Aaah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 http://www.dailymotion.com/video/x1vm84_belinda-carlisle-la-luna_music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Böyle pop müziğe kurban olayım ya. Aşık oldum resmen. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar